Öregfiúk 34+ torna - Versenykiírása
 Versenykiírás  
 
 


XVIII.  Fehérvári Futballfesztivál VIDEOTON FCF

 

BARÁTI KÖR

Nemzetközi Kispályás Labdarúgó Kupa keretein belül

 

 

ÖREGFIÚK TORNA 34+

 

Versenykiírás

 

Verseny időpontja: December 27. Csapatlétszám: max. 12.

 

 

Verseny célja: A labdarúgás, ezen belül a VIDEOTON FC és az egészséges életmód népszerűsítése.

Verseny rendezője: Videoton FCF Baráti Kör Egyesület / Vadásztölténygyári Vasas Ifjúsági és Sport Egyesület

Verseny helyszíne: Videoton Oktatási Központ, Székesfehérvár, Berényi út 101.

Verseny időpontja: 2017. december 27. SzerdaÖregfiúk torna 34+  1983.01.01. előtt születettek, és a csapatban lehet

maximum 2 fő: 1983.12.31. előtt született.

 

További kupák: RBD Szurkolói Kupa, 24 csapatos Nemzetközi Kupa 12.28-12-30., 4 csapatos Női Focikupa 12.28.-án, 4 csapatos U11 kupa 12.29-én, ketrecfoci bajnokság minden korosztálynak!


 

Verseny Fővédnökei:

Vargha Tamás

Székesfehérvár országgyűlési képviselője,

honvédelmi államtitkár, miniszterhelyettes és

dr. Cser-Palkovics András

Székesfehérvár MJV Polgármestere.

 

A torna védnökei:

Östör Annamária egészségügyi és sporttanácsnok és

Kovács Zoltán a Videoton FC sportigazgatója.

 

 

Versenybizottság tagjai: Kupeczik Krisztián, Zimmermann Tamás, Juhász László

Verseny főszervezője: Juhász László

Verseny lebonyolítása: A torna 40x22 m-es játéktéren, 4x2 m-es kapukkal, oldalpalánkkal kerül megrendezésre. A csapatok maximum 12 főből állhatnak (5+1 és 6 cserejátékos). A benevezett csapatok előbb csoport, majd a továbbjutók (első két helyezett) egyenes kieséses rendszerben.

Verseny díjazása:

 

   Érmek, oklevél, serleg, különdíjak (legjobb kapus, játékos, gólkirály)

 

1. helyezett: 12 db bérlet a Videoton FC tavaszi hazai mérkőzéseire


2. helyezett:
2 tálca Borsodi sör + egyéb


3. helyezett:
1 tálca Borsodi sör + egyéb


4. helyezett:
kupa, oklevél

Külön díjazzuk a legjobb kapust, játékost és gólkirályt.

 

 

Csoportmérkőzéseken a helyezések eldöntése: (VÁLTOZÁS!!!)


1.Több pont

2. Egymás elleni eredmény

3. Jobb gólkülönbség

4. Több rúgott gól

5.Sorsolás

 

 

 

 

Csoportmérkőzések pontozása:

 

Győzelem 3 pont

Döntetlen 1 pont

  Vereség 0 pont

 

Játékidő: 1x20 perc. (Csapatok függvényében változhat.)

 

Az egyenes kieséses mérkőzéseken, döntetlen esetén büntetőkkel döntik el a csapatok a továbbjutást (3-3 büntető).

A büntetőket a 12 benevezett játékos közül felváltva az előzetesen kijelölt 3 fő végezheti el!

 

Egyéb információk:

A csapatnévsort az első mérkőzés megkezdéséig megküldeni részünkre valamilyen fényképes igazolás, vagy okirat sorszámával és a születési dátummal ellátva, amelynek a helyszínen rendelkezésre kell állnia. Ennek hiányában nem lehet a tornán szerepelni. Amennyiben egy csapatban nem megfelelő életkorú játékos szerepel, úgy játékosonként 3 pont kerül levonásra. A továbbiakban változtatni már nincsen lehetőség. A mérkőzéseken csak az előzetesen benevezett játékosok vehetnek részt! Óvás esetén amennyiben az igazolványok nem állnak rendelkezésre, automatikusan az óvó fél javára döntünk. A csapatok egységes, számozott mezben kötelesek pályára lépni. Az első napon fel nem töltött helyek utólagos kiegészítésére nincs lehetőség! A csapatnévsorban szereplő játékosok szerepelhetnek a csapat továbbjutása esetén akkor is ha esetlegesen az első játéknapon nem játszanak. Egy játékos csak egy csapatban szerepelhet! Attól a csapattól, amelyben jogosulatlanul szerepelt egy játékos, annyiszor 3 pont kerül levonásra, ahányszor az illető játékos pályára lépett. Sérülés vagy betegség esetén csak abban az esetben lehet új játékost nevezni, amennyiben a csapat létszáma 9 fő alá csökkenne (tehát kizárólag 3 játékos sérülése vagy betegsége esetén lehet pótolni játékost, például 4 játékos lesérülése esetén egyet lehet nevezni, 5 játékos esetén kettőt. Erről a versenybizottság dönt). A mérkőzéseken 2 perc, 5 perc és végleges kiállítás alkalmazható. A kiállított játékos a következő mérkőzésen automatikusan nem szerepelhet, további büntetéséről a Versenybizottság dönt. A játékvezetők a palánkra lökést kiállítással büntetik. Hazaadás vonatkozásában a nagypályás szabályok a mérvadók. Oldalról kézzel és lábbal egyaránt játékba hozható a labda. Szabadrúgásnál, oldalról berúgásnál 5 m-re kell állni a letett labdától. Óvás a mérkőzés alatt, vagy a mérkőzés befejezését követő 5 percen belül jelenthető be. Ezen idő alatt a csapat tagjainak a Versenybizottság rendelkezésére kell állnia, igazolásuk ellenőrzése érdekében. Az óvás díja 5.000.- Ft (ezt az összeget a csapatok nem kapják vissza semmi esetben sem). A TORNÁN MINDENKI A SAJÁT FELELŐSSÉGÉRE SZEREPELHET!!!

Nevezési díj: 30.000 Ft

Nevezési határidő: 2017. december 10-ig, illetve a 12-es csapatlétszám eléréséig.

Nevezni lehet: videotonbke@gmail.com email címen keresztül a nevezési díj egyidejű utalásával a Duna Takarék Bank Zrt., 58600362-11202316 számlaszámra (megjegyzésben a csapat nevét kérjük feltüntetni) infó: 06-20-477-8731

A nevezés csak a nevezési díj egyidejű befizetésével és a csapatvezető nevének, címének, telefonszámának és e-mail címének megadásával érvényes!

 

A csapatok a torna időrendi lebonyolítását legkésőbb december 20-ig megkapják.

 

A szervezők a versenykiírás módosításának jogát fenntartják.

Az ÖREGFIÚK TORNÁN való szereplés nem zárja ki a XVIII. Fehérvári Futballfesztivál VIDEOTON FCF BARÁTI KÖR Nemzetközi Kispályás Labdarúgó Kupán történő szereplést sem csapat, sem játékos szempontjából, az külön versenynek számít.

A tornával párhuzamosan pingpong, csocsó, xbox és ketrecfoci verseny is lesz, ezekre a fent megadott címen lehet nevezni.

A rendezvény ideje alatt a büfé folyamatosan üzemel! 10.00 és 17.00 óra között 200 Ft-ért tombola vásárolható. A tombola teljes bevételét a külhoni magyar csapatok itt tartózkodásának költségeire fordítjuk.

Vidi szurkolók szépe 16+ női szépségverseny és Vidis gyermekszépségverseny 0-12 éves korig, külön fiú és lány. Nevezés: egy vidis szerelésben készült fényképpel, amit a vbke.programok@gmail.com címre küldj + 1.000 Ft átutalásával a Duna Takarék Bank Zrt. 58600362-11202316 bankszámlaszámra. A közleményben kérjük feltüntetni: Vidi szépségverseny. Nevezés 2017.december 10-ig.

 

A tájékoztató letölthető innen.

 

 

 
 
2017.10.27. 22:59
 
Vissza    Nyomtatás