Tabella
1. Ftc 25 55
2. VIDEOTON 25
47
3. Dvsc
25
40
4.
Újpest 25 40
5. Honvéd 25 39
6. Mezőkövesd 25
32
7. Mtk 25 31
8. Paks 25 31
9. Puskás AFC 25 30

10.

Dvtk 25

27

11. Kisvárda 25 25

12.

Haladás

25

16

  részletes tabella    
 
 Európa Liga tabella
1. CHELSEA 6 16
2. BATE 6
9
3. VIDEOTON
6
7
4.
PAOK 6 3
 
 Bejelentkezés
Köszöntők

A XIX.MASTERPLAST Fehérvári Futballfesztivál

VIDEOTON FCF BARÁTI KÖR Nemzetközi Kispályás Labdarúgó Kupa

Családi- Sport és Egészségnapok

 

A torna fővédnöke:

 

 Kedves Labdarúgóbarátok!

 

Székesfehérvár a bajnokok városa, büszke és sikeres sportváros. Ezt mi sem bizonyíthatja jobban, mint a hazai csapatok számtalan bajnoki címe, az olyan infrastrukturális fejlesztések, melyekkel közösségi tereket teremtünk, mint a Sóstó Természetvédelmi Terület rehabilitációja és az új aréna, valamint az a változatos, egész éven átívelő sportprogram sorozat, amelyet lakóinak kínál a város. Szép hagyomány, hogy év végén sincs megállás: immár XIX. alkalommal szervezi meg a Videoton FC Baráti Kör Egyesület a hagyományos Fehérvári Futballfesztivált és a Nemzetközi Kispályás Labdarúgó Kupát! 

 

 

Az új évre készülve, december 27-30. között ismételten aktív, tartalmas és élménydús kikapcsolódási lehetőség fogadja majd mindazokat, akik ellátogatnak a Videoton Oktatási Központba. Az esemény fókuszában természetesen a minden korcsoportot megmozgató, határokon átívelő labdarúgás áll majd, azonban nemcsak a futball szerelmesei találhatnak maguknak elfoglaltságot. Az izgalmakban bővelkedő meccsek mellett a szervezők idén sem feledkeztek meg a családokról: nemcsak szurkolóként számítanak rájuk, de a fesztivál kísérőprogramjaira is szeretettel várják őket!

E gondolatok jegyében örömmel köszöntök mindenkit, és köszönöm az Egyesületnek, hogy immár közel két évtizede szervezi meg a tornát, amely meghatározó közösségformáló erővel bír. Remélem, hogy az idei esztendőben is megtelik a lelátó és remek gólok esnek. Mit is kívánhatnék így a kedves sportbarátoknak, szurkolóknak és vendégnek, mint kellemes, élményekkel teli sportos pillanatokat az esztendő végére és sikerekben gazdag boldog új évet!

 

dr. Cser-Palkovics András

polgármester

 

A torna főszervezője:

 

 

Kedves Játékostársak, Szurkolók! Kedves Vendégeink!


Szeretettel köszöntelek Benneteket az immáron 19. alkalommal megrendezésre kerülő Fehérvári Futballfesztiválon.

Az évek során igazi hagyománnyá nőtte ki magát a Székesfehérvár testvérvárosaiból és az elszakított országrészekből érkező, külhoni és külföldi csapatok szerepeltetése a fesztiválon, amely ebben az évben sem lesz másként. A labdarúgás népszerűsítése mellett minden évben törekszünk arra, hogy rendezvényünknek mondanivalója is legyen. 2015-ben búcsúztunk a Sóstói Stadiontól, idén pedig az utódjának története kapja a központi témát.

 

Örülünk, hogy rendezvénysorozatunk nagy érdeklődésnek örvend. Ebben a négy napban ismét lehullanak a határok: egy pályán játszik kárpátaljai, erdélyi, délvidéki és magyarországi magyar.

 

Köszönjük Székesfehérvár MJV Önkormányzatának, és személy szerint dr. Cser-Palkovics András Polgármester Úrnak, hogy minden évben támogat Bennünket a céljaink elérésében.

 

Ezúton is köszönöm Deák Lajosnénak, a határon túli magyarokkal kapcsolatos feladatok tanácsnokának a csapatok vendéglátásához nyújtott segítségét. Östör Annamária egészségügyi- és sporttanácsnoknak hála ingyenes szűrővizsgálatokkal és női alakformáló edzésekkel várjuk a kilátogatókat, valamint az ifjakat pingpongozni, xboxozni, csocsózni, ketrecfocizni hívjuk. A családok egészeinek kínálunk kikapcsolódási és szórakozási lehetőséget a két ünnep között.

 

Köszönöm a MASTERPLAST-nak, hogy idén is nevét adta a tornánkhoz.

 

Hálával tartozom a társszervező Vadásztölténygyári Vasas Ifjúsági és Sport Egyesületnek, a VIDEOTON FCF Baráti Kör Egyesület minden munkatársának, az önkénteseknek, a tornára benevezett összes csapatnak, és mindazoknak, akik segítették munkánkat, és a rendezvény létrejöttét.

 

Mindenkinek jó szórakozást és jó szurkolást kívánok!

 

Juhász László

főszervező,

a VIDEOTON FCF Baráti Kör Egyesület alapítója és szakosztályvezetője

 

 

Oldal nyomtatása