Tabella
1. Ftc 33 74
2. VIDEOTON 33
61
3. Dvsc
33
51
4.
Honvéd 33 49
5. Újpest 33 48
6. Mezőkövesd 33
44
7. Puskás AFC 33 40
8. Paks 33 39
9. Kisvárda 33
38

10.

Dvtk 33

38

11. Mtk 33 34

12.

Haladás

33

30

  részletes tabella    
 
 Európa Liga tabella
1. CHELSEA 6 16
2. BATE 6
9
3. VIDEOTON
6
7
4.
PAOK 6 3
 
 Bejelentkezés
Lapszemle - 60 csapat érkezik
Sajtótájékoztatón hirdették ki a részletes programot
 
 
Hatvan csapatot várnak a XIX. Masterplast Fehérvári Futballfesztiválra a két ünnep között

Fehérváron hagyományosan a két ünnep között is pezseg a sportélet; idén december 27-e és 30-a között lesz a Videoton Oktatási Központban a XIX. Videoton FCF Baráti Kör Egyesület Fehérvári Kispályás Ünnepi Futballfesztivál Családi Sport- és Egészségnapok Határok Nélkül című, hagyományos év végi fehérvári fociünnep, amelynek részletes programját sajtótájékoztatón ismertették szerdán a Hiemer-házban. A négy napos esemény számos kiegészítő programot is kínál.

„Ha év vége, akkor futballfesztivál Székesfehérváron, már tizenkilencedik alkalommal, így óriási rangot ad a hagyomány ennek a tornának. Sokan készülnek rá, hogy karácsony elteltével néhány kellemes napot töltsenek együtt a VOK-ban, ahol ismételten aktív, tartalmas kikapcsolódási lehetőség fogadja azokat, akik ellátogatnak az eseményre.” - emelte ki Mészáros Attila, aki megköszönte a Videoton Baráti Kör Egyesületnek, a társszervezőknek és a támogatóknak, hogy az idei esztendőben is megszervezték, illetőleg segítették a programot. Fehérvár alpolgármestere felhívta a figyelmet a kiegészítő programokra is, amelyek közt a családok valamennyi tagja megtalálhatja a számára legérdekesebbet.

„A nevezési határidő lejárt, kialakult a nemzetközi torna hatvancsapatos mezőnye.” - számolt be a az utolsó simítások előtt Juhász László, a fesztivál főszervezője, aki hozzátette: „ami a torna nemzetköziségét illeti, Fehérvár testvérvárosait hívtuk meg elsőként, valamint, ügyeltünk arra is, hogy valamennyi elszakított országrészből érkezzenek csapatok.
A XIX. Videoton FCF Baráti Kör Egyesület Fehérvári Kispályás Ünnepi Futballfesztivál Családi Sport- és Egészségnapok Határok Nélkül tornáin összesen hatvan csapat lép pályára, ötven órányi időt ölelnek fel a különféle programok a négy nap során.”

„Az Öregfiúk és a Szurkolói Kupa résztvevői hagyományosan az első napon, december 27-én lépnek pályára, tizenkét, illetőleg hat csapattal. December 28-án, pénteken elkezdődik a nagy Nemzetközi Felnőtt Kupa, amelyen huszonnégy csapat vesz részt. Szintén pénteken lesz a Női Focikupa, hat csapattal és a minden korosztályban, U7-től meghirdetett amatőr ketrecfoci-bajnokság is megrendezésre kerül. Szombaton lesz az U-11-es Gyermek Kupa hat csapattal, majd a zárónapon, 30-án, vasárnap a nagy torna egyenes ági küzdelmei zajlanak majd, illetőleg két gálamérkőzés is lesz; az egyik a Botos István Emlékkupa, a másik pedig a Közéleti Gálamérkőzés, ismert fehérváriakkal. A harmadik gálameccset idén egy újdonsággal váltottuk ki, közvetlenül a bronzmérkőzés előtt a Fehérvár Táncosa verseny döntősei közül három produkciót is láthat a közönség.” - hangsúlyozta a főszervező, hozzátéve, hogy „Székesfehérvár Önkormányzata és a névadó szponzor, a Masterplast segítsége nélkül nem tudnánk ekkora és ilyen minőségű futballfesztivált szervezni, ezért köszönjük a segítségüket.”

A névadó szponzor nevében Szőlősiné Pavelka Zsuzsanna, a Masterplast vezérigazgató-helyettese elmondta, mivel nagyon fontosnak tartják az egészséges életmódra nevelést, öröm számukra, hogy sok gyermek is részt vesz a tornán, valamint kiemelte, hogy leányvállalatuk székhelyéről, Nagyváradról is érkeznek gyerekek.
A társszervező Vadásztölténygyári Vasas Ifjúsági és Sportegyesületet Kiliti Ferenc, elnök képviselte, aki a szurkolói torna részleteiről számolt be.
 
 
 
 
 
 
2018.12.19. 14:06
 
Vissza    Nyomtatás