Fórum - Tüntetés Matthausért és a liga ellen
Fórum » Fórum - Magyar » Tüntetés Matthausért és a liga ellenSúgó


31 hozzászólás 3 lapon Rendezés:

[2] [3]

(Új hozzászóláshoz lépj be)

kapzso válasz |  2006.01.18. 14:09  (43976)
Nem tudom, nekem Matthaus nem mutatott semmi extrát azonkívül, hogy néhány neves szponzor szerződött a szövetséghez. Azt állította, hogy kivisz minket a vb-re: nem jött össze. Ilyenkor bárkit felállítanak és megköszönik neki a munkát. Matthaus meg itt lobogtatja a nem létező szerződését és minden ellenfelét elküldi az anyjába... DE matthaus nagyon profi: tudja, hogy kell a semmit jól becsomagolva eladni. ÉN nem várom vissza!!!!


Roli válasz |  2006.01.12. 16:01  (43872)
Én meg azt mondom legyen magyar edző:)


Roli válasz |  2006.01.12. 16:01  (43871)
Végre valamiben egyetértettünk!:):)


Full_Man válasz |  2006.01.12. 08:12  (43865)
Mint az kiderült, sajnos nem maradt.
;-)
Már csak abban bízhatunk, hogy nem egy magyar, hozzá nem értő, pro-liszences szakembert varrnak a nyakunkba.
Tulajdonképpen tök mind1 ki lesz az új szöv.kapitány, a focink így is, úgy is a béka segge alatt van és ott is marad még vagy 10 évig biztosan.
;-)


SZEVI válasz |  2006.01.12. 06:40  (43864)
Én örülnék, ha nem maradna, mert szinte semmi sem változott az eredményességet tekintve, de tulajdonképpen egy nagyjából állandó csapatot sem sikerült kialakítania. Arról nem is beszélve, hogy kénye-kedve szerint ráncigálta a válogatottat, a bajnoki lebonyolítás meg ennek megfelelően katasztrofális volt. Kapitánysága idején össze-vissza talán három meccsen játszott jól a válogatott, ezt minden korábbi edző produkálta már, ugyanolyan negatív eredményesség mellett.
Nekem maximálisan elegem van belőle!


obuch_zoli válasz |  2006.01.09. 19:54  (43770)


obuch_zoli válasz |  2006.01.09. 19:54  (43769)
Na most akkor mi a f.sz van?
Minek kell ez a színjáték?

Én már nem értem ezt, de nem is akaron!

Ezek után sz.rok a válogatottra!

Nyerjen meg minden meccset a CSAPATUNK, amit lehet, és kész!!!

Hajár VIDI, hajrá Fehérvár!!!


fototaki válasz |  2006.01.09. 19:35  (43767)
Budapest, január 9., 19.00 A német szakember szerződését már szeptemberben meghosszabbították.Hónapok óta másról sem hallani a Magyar Labdarúgó Szövetség és a Labdarúgó Liga közti háborúskodás kapcsán, csak Lothar Matthäus további sorsáról. Korábbi(?) szövetségi kapitányunk szerződése - az eddigi hírek alapján - december 31-én lejárt, ám most robbant a bomba: a szakember állítólag 2008-ig élő, meghosszabbított kontraktussal bír!
- Valóban így van, ügyfelem, Lothar Matthäus szerződése 2008 végéig érvényes a Magyar Labdarúgó Szövetséggel - mondta el honlapunknak dr. Arne Gobert, Matthäus ügyvédje. - A kontraktust ugyanis még tavaly szeptemberben meghosszabbították vele.
- Ez esetben értehetetlen, hogy a szakember mindenütt úgy nyilatkozott, mint akinek lejárt a szerződése, sőt, már új csapatot is keresett magának Brazíliában…
- Ne haragudjon, ezt nem szeretném kommentálni.
Az illetékesek ugyanakkor vélhetően kommentálják majd a történteket, információink szerint a leköszönt MLSZ-elnökség tagjai - persze a kellő tájékozódás után - is állást foglalnak, amint látták a kérdéses dokumentumot. Akárki írta is alá ugyanis a szövetség részéről a papírt (Bozóky Imre vagy Berzi Sándor jöhet szóba), minderre semmiféle felhatalmazással nem bírt az elnökség részéről.

nb1.hu


márk,RBD válasz |  2006.01.09. 10:09  (43759)
Azért jónéhány ostoba véleményt lehetett itt olvasni.
Örültem amikor a Matheus idejött,hisz reméltem,h egy egykori világ- és Európabajnok,aranylabdás,játékos(a többi címet amit nyert nem sorolom fel)szemlélete kicsit átalakítja ezt a nagy szart,ami min.15 éve uralja a labdarúgásunkat!
De Magyarországon élünk,ahol nem volt és nem is lesz egységes kiállás vmi mellett.Így pl. a munka mellett sem,amit a magyar fociba kéne fektetni.
20éve ez a magyar edzői kar eredménytelen és ez tény.A kluboknál a legtöbb helyen minősíthetetlen utánpótlásnevelés zajlik.Sok helyen az kerül be a csapatba akinek a szülei megtudják támogatni az edzőbácsikat,v csinos az anyu és mindent megtesz azért,h kicsi gyerekét a csapatban lássa.Volt alkalmam látni elégszer,h mit jelent a kiválasztás a magyar utánpótláscsapatoknál,és h mennyire nincs koncepció.(előkészítőtől a serdülő csapatokon át az IFI A csapatig a Vidiben nevelkedtem anno,és csak 1 edzőről mondanám azt,h igazán felkészült szakember volt)Szóval ha már utánpótlás korukban nincsenek felkészítve megfelelően a játékosok,akkor később a felnőttcsapatoktól mit várunk a klubokban?!
És a szövetségi kapitány a klubokból válogat.
Azt hiszitek,h egy kapitány majd csodaedzéseket tud tarteni az összetartások 1hetében?!A játékosokat a klubokban az utánpótlásedzőknek kell megtanítaniuk a játék alapelemeire,majd a felnőtcsapatoknál már a gyakorlás,a taktika stb,stb az amit meg kéne oldani.
A Matheus a selejtes alapanyagból meg nem tud egycsapásra világverő válogatottat kialakítani.Bár a válogatási elveivel én sem értek egyet ez tény.
Az meg h fizetik a telefonszámláját,meg lakást kap az miért furcsa.Gondolom ti sem a saját költségetekre hívnátok fel vmondjuk a Gera edzőjét és kérnétek tájékoztatást a játékosról.És persze biztos nem úgy zajlik a dolog,h figyi Robsonom,le kell raknom mert mindjárt lejár a kártyám...
Tüntetni nem fogok érte,de azért nem örülök annak,h el akarják küldeni.
Ennyi.


Full_Man válasz |  2006.01.09. 08:30  (43758)
veled nem tudok vitázni, Te ahhoz túl indulatos vagy.
... de ha neked jó az, amit a magyar edzők foci álnév alatt produkálnak, akkor legyen. Én mindenesetre maradok az angol focinál, de nem azért, mert ott olyan penge játékosok vannak, hanem azért, mert ha kell, Ők a 100. percben is ugyan olyan lendületesen fociznak, mint az elsőben.
Számomra pedig az az igazi football és nem ez.
A magyar mezőnyben csak a Vidi eredményes játékát tudom elfogadni, de nem azért, mert olyan szenzációsan játszunk, hanem mert "a szívem a Videotoné".

Szövetségi kapitánynak meg magyart ne!!!


Potyka válasz |  2006.01.09. 07:42  (43757)
Az neked miért lenne jó, ha Verebessel lennénk ötödikek a csoportban?
Az első két bekezdéssel egyébként egyetértek, kivétel a "kö... n..." kifejezés. Ez elég nagy bunkóság.
A mondandód második részében is van igazság, de ne felejtsd el, hogy akárki is lesz a szöv. kap., ugyanebből az anyagból tud válogatni. Az eredmények valóban nem javultak, de a mentalitás igen!


Pete válasz |  2006.01.09. 06:56  (43756)
Kösz a segítséget, legalább 1 ember egyetért velem.

Skacok, olvassátok Ł pls a topic címét...

Bye

Pete


pool válasz |  2006.01.08. 21:45  (43755)
Hát, ha neked ez kell akkor tüntess csak érte, te dolgod ha neked szimpatikus.

Az én véleményem egész más:
Nagy europailag is elismert név, ezt nem tagadom, de nem tud semmit sem felmutatni, sem statisztikában, sem pedig a célok tekintetében.
Nem ragaszkodik egy klubhoz sem és nem hivja meg az alibizö fradistákat, ez igaz viszont nézd meg milyen játékosokat hiv, Kapcsos, Vanczák, Takács, Kovács, Hajnal és a többi, a Toth Bazsi is addig volt kerettag mig eladták, ez volta mit csinált ezenkivül semmit, balhézott mindenkivel ezt tudta a köcsög náci.
De az hogy egy barátságos meccsen partiba vagyunk argentinával, franciákkal, miután 2-0-ra vezetnek, meg hogy egy már biztos továbbjuto horvátokkal játtszunk itthon egy unalmas 0-0-át, és hogy a csoportjába majd mindenkitöl(albánoktol, Gruzoktol kikapo görögöktöl barátságosan kapunk egy sima vereséget) az neked a jo, harcos, hajtos játék, hát akkor te nem tudom milyen focit szeretsz, de ez nem az.

MATTHAUS EGY KÖCSÖG, TAKARODJON A PICSÁBA, DE AZ EGÉSZ PEREPUUTYÁVAL EGYÜTT A HRUTKÁVAL AZ ÉLEN, ÉN AZT MONDOM INKÁBB A VEREBES? AZ RENDET CSINÁLNA ÉS MAX UGYANUGY 5.-IKEK LENNÉNK A CSOPORTBA


Potyka válasz |  2006.01.08. 07:36  (43754)
Nehogy azt gondold, hogy egy magyar edző sokkal kevesebbért produkálná ezeket az eredményeket.
Mattheus elég megosztott személyiség, az biztos. A hozzáállása pozitívum, ugyanakkor a sok válogatottságra alkalmatlan játékos rendszeres szerepeltetése negatívum. Tüntetni, azért nem tüntetnék érte.
Viszont magyar edző nem kell!!! Full Mannek igaza van, velük jutott soha nem látott mélységekbe a magyar foci. Az idősebb generáció már nem kell, a fiatalabbaknak pedig még fel kellene mutatni valamit. Ráadásul a klubedzőség más műfaj, mint a szövetségi kapitányi poszt.
Más megközelítésből pedig teljesen mindegy, hogy Magyarországon ki a szöv. kap. Nálunk mindig azonnal kellenek az eredmények, ehhez azonban nincsenek megfelelő játékosok. Aki kétszer jól játszik, azt bekövetelik a válogatottba. Ha megnézzük néhány ország válogatottját (holland, svéd, olasz, angol, francia, cseh, stb...), akkor világosan látszik, hogy úgy működtetik, mint egy klubcsapatot. Kialakítanak egy 20-25 fős keretet, amin csak ritkán változtatnak. Nálunk is erre lenne szükség. Egy állandó csapat és egy szöv. kap., akit nem váltanak le 2 év után. Aztán lehetne beszélni arról, hogy miért nincsenek jó játékosaink, de az utánpótlás nevelés szükségességéről már sok szó esett...


zsolti82 válasz |  2006.01.07. 12:55  (43747)
Vanczák elképesztően jó focista, olvassa az ellenfél támadásait, ha máskor nem az utolsó fordulóban mindenki láthatta... hihetetlen jó ütemérzékkel mozog és lát a pályán, az egyik legjobb magyar védő
Ettől függetlenül akadt pár ember idén a válogatottban akinek soha nem adnék címeres mezt


[2] [3]

(Új hozzászóláshoz lépj be)