Fórum - a Vidi Büfék Sorsa
Fórum » Fórum - Magyar » a Vidi Büfék SorsaSúgó


6 hozzászólás 1 lapon Rendezés:

1

(Új hozzászóláshoz lépj be)

Dávid UU válasz |  2010.12.28. 11:35  (112019)
Szerintem ezek egy forintot nem fognak ilyenre költeni.Legalábbis a forralt ARO-s tea és a forraltborként árusított langyos kannásbor után nincs sok reményem.


redblueheart válasz |  2010.12.26. 14:54  (112008)
Most láttam egy zseniális szerkezetet, amivel alulról lehet tölteni a sört a poharakba, 1-2 másodperc alatt!

http://www.youtube.com/watch?v=wiu_IX14wLI&feature=player_embedded

Ha így csapolnák a sört a meccseken, akkor megelőzhető lenne az idegtépő, hosszú várakozás a stadionok büféjénél. Valószínüleg többe kerülne ez az új berendezés a réginél, de sokkal pörgősebb lenne a kiszolgálás és szerintem sokkal több sört tudnának eladni, így előbb-utóbb visszahozná az árát.


FZoli válasz |  2010.08.17. 10:34  (105133)
Azért ne legyünk már igazságtalanok!
Nincs még egy ilyen klub Magyarországon, ahol ennyire a szurkolók kedvében akarnak járni!
Meg mi az, hogy nem lehet a klubhoz írni, meg nincs klubhonlap (mi van?) ?
Kb 3 másodpercig tartott megtalálni:
http://www.vidi.hu/menu/kapcsolat.html

Azzal a résszel viszont egyetértek, hogy jobbak voltak a régi büfések, remélem visszakerülnek a helyükre. Illetve abban is igazat adok, hogy a min. fél literes kiszerelés felháborító. Nem értem meddig tartana beszerezni 2 illetve 3 decis poharakat is a fél literesek mellé.


koordinator válasz |  2010.08.17. 10:21  (105132)
Sziasztok!
Sajnos ez a tendencia a klubnál,olyan aki nem csak a pénzért tesz valamit a klubért és szurkoló is, az ne legyen a közelben.
Biztos valakinek a rokona vagy jó barátja az új bűfés!!!
Azt meg kifejezetten felháborítónak tartom, hogy 1/2 liternél kevesebb űditőt nem adnak. Remélem valaki olvassa a klubtól is mert, oda nem lehet írni ( ez is botrányos, még egy ilyen klub honlap nincs- persze nem kiváncsiak a véleményünkre ) és tesz a szúrkolók érdekében valamit.


krispy-rolls válasz |  2010.08.13. 22:55  (104943)
Az akarással nem volt gond, hisz többen sündörögtek a pult mellett, azonban a nagyobb létszám korántsem jelentett nagyobb gyorsaságot. Tapasztalatlan csinos kislányok töltötték (életükben talán először) a sört, ami több időbe telt, mint amennyi idő alatt megittam. Remélem idővel belejönnek, viszont az pozitívum, hogy lehet kapni alkoholmentes sört.


pokolpince válasz |  2010.08.08. 22:21  (104633)
sziasztok!

először is gratulálok a csapatnak és az edzőnek a bajnokság első győzelméhez.

engedjétek meg nekem, hogy szóljak pár gondolat erejéig Hozzátok!
nem hagyhatom már szó nélkül, ki kellett várnom ezt a pillanatot, hiszen nem tudtam, hogy a bennünket váltó büfé rendszer miben lesz több és jobb, mint a mi általunk gondosan és szakszerűen működtetett. a mai napon nyilvánvalóvá vált, hogy semmilyen szinten meg sem közelítenek bennünket sem tudásban, sem áldozathozatalban, semmiben.

elfogyott a sör a szünetre a G szektornál(+ valószínű mindenütt). ez igen! első hazai meccs és ilyen blama. megérte valóban kipenderíteni a közel 7 éve itt dolgozó vidiszurkoló büféseket és behozni a helyünkre bakfittyet se tudó idegen dilettánsokat...

mi volt az indok a sportszeretetükről is ismert és a csapatot szerető és kiszolgáló büfések eltávolítására, a söröző beszüntetésére?

elfogyott a legutóbbi fradi meccsen a sör? amikor az is kérdés volt a meccs előtt még fél órával , hogy a szervek engedélyezik e a kiemelt meccsen a sör árusítását? kinek vagyunk az útjában?

elég sok büfében dolgoztam a stadionunkban, de az utóbbi években a G ben voltam, engem ott mindenki ismer. csak rá kellett néznem sok vendégemre és tudtam mit adhatok, kérnie sem kellett.

a tévések, a biztonsági őrök, a söröző törzsvendégei mind mind értetlenül álltak ma és hiányoltak bennünket.

maroshegyen nőttem fel, és tanuja lehettem a stadionunk és benne szeretett csapatunk sorsa alakulásának, most egyik napról a másikra kitaszítottá váltam , minden értelmes és valós ok és indok nélkül.

sajnálom, hogy nem szolgálhatlak egyenlőre Benneteket, de nagy reménységem, hogy újra eljő az idő, amikor újra dolgozhatok, dolgozhatunk!

üdvözlettel:

ifj Bódis Gyula


1

(Új hozzászóláshoz lépj be)