Fórum - REGISZTRÁCIÓ
Fórum » Fórum - Magyar » REGISZTRÁCIÓSúgó


3 hozzászólás 1 lapon Rendezés:

1

(Új hozzászóláshoz lépj be)

extasee válasz |  2022.11.19. 18:03  (459511)
A katari Labdarúgó VB ideje alatt könnyített regisztrációval kedveskedünk az érdeklődőknek.
Az érdeklődők naponta két alkalommal kerülnek "beengedésre", tehát legrosszabb esetben is másnap már tudja használni a fórumot, tud tippelni a játékba...stb.
Jó játékot kívánunk!


Weblap válasz |  2021.12.24. 06:47  (432843)
Kedves új Látogatóink!
Kedves regisztrációval próbálkozók!

Hetente körülbelül tízes nagyságrendben érkeznek próbálkozások regisztrációval kapcsolatban, azonban a regisztrációnál található szöveget, útmutatást csak páran olvassák el! Így azonban sosem fog sikerülni a regisztrációjuk!

Megpróbáltam most hatalmas piros figyelemfelhívással jelezni. Remélem elegendő lesz!

Olvasás, szövegértés, regisztráció kitöltése, email írása (vbke.weblap@gmail.com), várakozás (1nap - 1 hét) és már lehet is fórumozni.

Előre is köszönettel és továbbra is elnézést a kényelmetlenségért!


Weblap válasz |  2021.02.05. 23:32  (403741)
Kedves új Látogatóink!
Kedves regisztrációval próbálkozók!

Bizonyára észrevettétek, hogy nem működik a regisztráció visszajelzése és hosszabb ideje nem tudtok új névvel csatlakozni a fórumhoz. Ez egy sajnálatos hiba miatt alakult így, azonban a kedvező tapasztalatok miatt a nem is várható ennek a hibának a kiküszöbölése!

-Mit jelent ez?
-Sajnos egy kis plusz munkát, kényelmetlenséget, lassúságot. Elnézést kérünk érte!

-Miért van erre szükség?
-A mindenki által elérhető internet és a kényelmes, gyors regisztráció lehetővé tette a trollok támadását, akik ezt kihasználva próbálták tönkretenni az itt lévő törzstagok beszélgetését. Az utóbbi időszakban ez a tevékenység lényegesen csökkent, háttérbe szorult és szeretnénk, ha ez így is maradna.

-És most akkor mi lesz? Továbbra is csak olvashatok? Pedig én rendesen viselkednék (már)!
-Nem! Lehetőség lesz csatlakozni.

-De hogyan?
-A honlapunkon meg kell kezdeni a regisztráció folyamatát a szokásos szerint, azonban ezt követően nem fog érkezni egy automata levél.
Írnod kell egy emailt a vbke.weblap@gmail.com címre és körülbelül havonta, egyszerre kerülnek beengedésre az új tagok.

-Mi legyen a levélben?
-A legegyszerűbb és leggyorsabb, ha egy létező, régi közösségi oldaladnak megadod a linkjét, ahol jól látható, hogy élő, valós személy vagy, aki nem trollkodni szeretne az oldalon és lerombolni a fórumot. Erre a regisztrációkor nincs szükség, ezeket a leveleket töröljük is, csak azért kell, hogy egy eldobható emailcím ne legyen elegendő a csatlakozáshoz.
Természetesen írhatsz pár sort magadról vagy bármit ami az eszedbe jut. Meglátjuk elegendő lesz-e.

-Kiderülhet, hogy valójában ki vagyok vagy maradhatok inkognitóban?
-Természetesen tőlünk senki nem fogja megtudni, ahogy eddig sem adtunk ki semmilyen információt, még a trollét sem!
A többiek biztosan örömmel veszik, ha bemutatkozol, de ez már csak Rajtad áll!
Szökőévente előfordul egy FÓRUM TALÁLKOZÓ, jellemzően egy hazai mérkőzés előtt, ahol lehetőség van személyesen találkozni azokkal akik évek óta beszélgetnek itt, de ez sem kötelező. Ezek a találkozók többnyire önszerveződők.

-Mi várható ezután?
-Erre a levélre már fogsz választ kapni. És a megadott felhasználóneveddel ezek után már tudsz írni a közösségünkbe.
Azonban az új tagoknak könnyebben törlésre kerül a nehezebben megszerzett felhasználói fiókja. Lehetséges, hogy amit egy régi tag "megengedhet magának", az egy újonnan érkező számára azonnali kitiltást fog érni. Elnézésedet kérjük, de valószínűleg ez Téged nem fog érinteni! Ugye? ;)

-De körülményesek vagytok!
-Igen! Egyetértünk és sajnáljuk!
Reméljük megérted, hogy miért volt erre szükség! Ugyanakkor mementónak ott van a klub hivatalos oldalának megszűnt fóruma, mi nem szeretnénk erre a sorsra juttatni ezt!


Háttér információ:
Hosszú évek óta ezt az oldalt egy ember üzemelteti és moderálja a szabadidejét áldozva erre.
Egyesületünk pedig leginkább a székesfehérvári és környékbeli gyerekek igazi Vidi-szurkolóvá nevelését tűzte ki célul a labdarúgás oktatásán keresztül.
A honlap üzemeltetésére általában pályázatokból teremtjük meg a feltételeket, amit szinte egyből továbbítunk is annak a cégnek, amely megalkotta ezt a honlapot. Fejlesztésre nincs elegendő forrásunk és tulajdonképpen komoly igény sem a részünkről. Természetesen jó lenne egy kicsit fejleszteni rajta, de akkor az egész rendszert alapjából kellene lecserélni és ennek már komoly anyagi vonzata lenne. Nem elképzelhetetlen, hogy később sor kerül erre, de még várni kell rá egy kicsit.
Amennyiben támogatni szeretnéd az egyesületet és a honlapot, úgy az adó 1% felajánlásával lehetne legegyszerűbben, de olyan csekély összegek érkeznek be ebből, ami a honlap fenntartásának töredékére lenne csak elég. Persze változhatnak az idők, lehet, hogy jövőre Önnek (Neked is) eszébe jut az adószámunk a bevallás pillanatában (184899035-1-07) és segítőink sorában üdvözölhetjük!
Előre is köszönjük és várjuk a levelét!

A honlappal kapcsolatban kizárólag ezen a címen (a többi fiók nem fog válaszolni érdemben vagy csak sokkal lassabban, hiszen azok is ide lesznek továbbítva):

vbke.weblap@gmail.com

Hajrá Vidi!


1

(Új hozzászóláshoz lépj be)