Fórum - Szauerwein Tivadar
Fórum » Fórum - Magyar » Szauerwein TivadarSúgó


16 hozzászólás 2 lapon Rendezés:

[1] 2

(Új hozzászóláshoz lépj be)

Raon válasz |  2007.07.27. 00:05  (70459)
Üdv mindenkinek!

Ez a fórum kettős céllal jött létre.

Egyrészt mostanra normalizálódott a helyzet annyira, hogy nem számít elkiabálásnak, ha azt mondjuk, a klubunk túlélte a krízist, a tulajdonosváltás megtörtént, és adott a lehetőség arra, hogy a szép és reményteli jövővel foglalkozhassunk - és van egy ember, aki mind anyagilag, mind emberileg rengeteget tett ezért. Úgy gondolom, pusztán szavakkal nem lehet kifejezni azt, amit Tivadar a csapatért, a városért, a szurkolókért tett... de azért megpróbálni megpróbálhatjuk. :)

Másrészt Tivadar személyében végre olyan tulajdonos került a klub élére, aki nem csak mondja, hanem az elmúlt hónapok kálváriájával bebizonyította, hogy tényleg érdeklik a szurkolók, az emberek - és ez ritka kincs a mai üzleti életben, a mai Magyarországon.

Arra gondoltam, hogy ha már ő nyitott felénk, mi is megtehetnénk, hogy megosszuk vele a gondolatainka: ha már valahol értünk és nekünk is csinálja ezt az egészet, a legkevesebb, hogy visszajelzést kapjon, ki mit gondol a nyilatkozatában közölt elvekről.
Titkon még abban is reménykedek, hogy kialakul egy olyan konstruktív fórumos értekezés, amellyel a szurkolók véleménye a mindenkori tulajdonosokhoz is eljuthat. Természetesen nem gondolom azt, hogy egy netes fórumból tökéletes keresztmetszet adódna, ez semmiképpen sem lehet reprezentatív mintavétel, de mert Magyarországon a labdarúgásban halvány nyomát sem látni más üzleti szférákból ismert igényfelmérésnek és marketingtevékenységnek, első közelítésben a semminél ez is jobb visszajelzés lehet.

Idővel talán előjöhetnek olyan javaslatok, ötletek is, amelyek eljuthatnak a klubvezetés elé is, amelyek megvalósítása növelné a klub népszerűségét, és javítana a klubnak a szurkolókkal való kapcsolattartásán.
Véleményem szerint ritka kincs, ha a klub tulajdonosai és a szurkolók kölcsönösen élvezhetik a jó kapcsolat előnyeit - hisz a cél mindenki számára az, hogy a Sóstói stadion szentélye újra a régi fényében ragyoghasson.

Rövidebben szólva: egy próbát mindenképpen megér. ;)

Forever Fehérvár,
Raon


[1] 2

(Új hozzászóláshoz lépj be)