Fórum - Vb?
Fórum » Fórum - Magyar » Vb?Súgó


5 hozzászólás 1 lapon Rendezés:

1

(Új hozzászóláshoz lépj be)

Tome-boj válasz |  2002.07.05. 09:02  (36731)
azért nem kis dolog volt, a vb-n támogatott Dél-Koreát legyőzni.Szenegál(én is szurkoltam nekik)szélső védelme iszonyú rossz, mindig be tudják adni a labdát, és csak a szerencsén múlik az többi.A Németeknél nincsen jó befejező csatár,az olaszok meg sz**ok.Mindent a bíróra kennek,ám ők is belekönyököltek ellenfelük arcába,az a 11-es meg jogos,egyértelmű,Tottit nem kellett volna kiállítani.Az a Tommassi gól..Hát nem tom már.Úgy éreztem, hogy les volt.A törökök is nagyon szerencsések.A spanyolok?Pont spanyolba voltam, amikor volt a meccs.A meccs előtti napon, vacsora után gondoltuk megvicceljük a kopasz bárman-t, egy go South-Korea" megszólítással, de lemondtunk erről.Örjöngés nem volt,pont lett este egy ünnep(szent Huán éjszakája...)természetesen lődöztek rakétákat.Ennyi.


Szirti válasz |  2002.06.17. 11:58  (36698)
Észrevettétek hogy a középpályán szinte minden csapat(néhány kivételtől eltekintve)ugyanazt tudja?Azonkívül, aki nem küzd kőkeményen utazhat haza.
Ezt a szellemiséget kéne valahogy meghonosítani.Ott van például japán!minden labdára úgy mennek mintha az életük függne tőle!
A bírók szerintem (és különösen a partjelzők)BORZALMASAK!!!!Roudinak igaza van,tényleg szar a sorsolás...A németek nulla ellenfelekkel végig üdülik az egész vb-t miközben-mondjuk-a jóljátszó svédekmár halálra szívták magukat.


Roudi válasz |  2002.06.17. 10:04  (36695)
Szenegál szimpatikus csapat.

Ami a bírókat illeti... ennyi erővel Szabó Zsoltot is küldhették volna.
Igazan van Szevinek, ugyanolyanok, mint itt nálunk.
Csak azt sajnálom, hogy Brazilia és Anglia már a nyoc között találkoznak (persze előbb még hátravan Belgium).
Elég szarul sikerült a sorsolás, mert ha minden igaz a Bra-Eng után Spanyol-Olasz is lehet. A fene megette, hogy a nagyok kiejtetik egymást.


SZEVI válasz |  2002.06.17. 08:40  (36692)
Nem rossz.
Szenegál
Semennyi.
Van.
Olyanok, mint itthon.
Hajrá Szenegál!

Üdv:SZEVI


Szirti válasz |  2002.06.14. 14:32  (36686)
Mit szóltok a vb-hez??Ki lesz a világbajnok???Mennyi esélye van a magyar futballnak a világelitbe kerülésre, mondjuk 10 éven belül????Van-e létjogosultsága az európai célfocinak,vagy elsöpörnek "bennünket" az ázsiaiak és a dél-amerikaiak???Mit szóltok a bírókhoz?És egyáltalán, mi a véleményetek az egészről?


1

(Új hozzászóláshoz lépj be)