Fórum - Vélemények a játékosok teljesítménéről
Fórum » Fórum - Magyar » Vélemények a játékosok teljesítménérőlSúgó


5 hozzászólás 1 lapon Rendezés:

1

(Új hozzászóláshoz lépj be)

Roudi válasz |  2002.08.16. 14:08  (36924)
Nem értek mindenben egyet uefa-val. A felsorolt játékosok valóban kiemelkednek a csapatból, de ne felejtsük el Gajicsot, illetve Danielt, akik eddig nem nagyon kaptak lehetőséget.
Elismerem eleinte én is pikkeltem Cortesre, mert VT hozta braziliából, de azt is mondtam, hogy ha bebizonyítják, hogy helyük van a csapatban, akkor ok. Szerintem Daniel helytállt nálunk és be tudna férni a csapatba, ha VP is engedné. Legutóbb 10 percet kapott, egy gólt rúgott... remélem Kispest ellen már kezdő lesz.
Gajics szegény hasonló cipőben jár. Sokat volt sérült, amikor végre felépült, akkor csereként esetleg beállhatott, néha még eredményes is volt... érthetetlen miért nem jáccik többet.
Érdekes 1ébként a felsorolás:
Végh
Pomper
Dvéri
Róth
Ha jobban belegondolunk akkor minden területen (kapus, védelem, közpp, csatársor) van 1-1 kiemelkedő (mármint a többiek közül kiemelkedő) játékosunk... mellettük viszont nincs senki.
Még a védelmünk van a legjobb helyzetben, hiszen ott van Sanyi bácsi, de neki néha azért már sok az a 90 perc...
Remélem hamarosan a többiek is felnőnek a tengely mellé és újra lesz "mencseszterverő" csapatunk.

Csak a Vidi!


uefa válasz |  2002.08.12. 11:44  (36906)
Szerintem a jelenlegi csapatból a következő emberek játékában lehet felfedezni elképzelést: Pompi, Dvéri, Róth F. A többiek sajnos önbizalom és megfelelő tudás híján vannak. Természetesen Végh Zoli is fentiek közé tartozik, dehát ő kapus. De ez csak az én véleményem.


Herceg válasz |  2002.08.08. 14:32  (36882)
Üdv!
Sosem gondoltam volna, hogy ilyet fogok mondani, de a Szalainak jelen állás szerint - ha képes hozni a tavasz végi formáját - helye van a csapatban. Tegnap visszanéztem videoról az fTC elleni őszi meccset - nem is emlékeztem rá, hogy egymás után kétszer is el tudod futni a szélen és a beadása is jó lett. :-)
Amúgy a meccsről... hihetetlen volt látni, hogy az első félidőben milyen küzdőszellemmel és lelkesedéssel játszottak a fiúk. Egészen úgy néztek ki, mint egy futballcsapat.


VIDEOTOM válasz |  2002.08.08. 14:00  (36878)
"legjobb haverja" : ez mit jelent?

egyébként meg remélem már holnap bizonyítani fogja a barátod, hogy érdemes a Vidi-mezre-amit én perpillanat nem kétlek.

Hajrá Vidi!!!


jung válasz |  2002.08.03. 13:27  (36848)
Nagyon örülök annak hogy a Pompi visszatért, nagy szükség lesz rá mert a két jugoszláv ( Risztics, Sztanojevics) nem igazán oldotta meg a feladatát. Remélem bemutatkozhat a Siófok ellen. A sérültek közül ő az egyetlen akire szükség van, a többi elhúzhat a bánatba.pl. szalai tomika, aki ismét alibizik mert semmi baja a lábának (mivel én vagyok az egyik "legjobb haverja")csak arról van szó hogy béna mint a f....m.
A Peti nem tudom mit szeret rajta 20 jobb játékost találnánk a megyébe. Szerintem nem véletlen hogy a listán amit adott rajta volt a Simek, aki mellesleg Vidi nevelés. ÉBREDJÜNK FEL VEZETŐSÉG, mert ilyen játékosokat fizetünk ahelyett hogy valódi játékosokat hoznánk ide.


1

(Új hozzászóláshoz lépj be)