Fórum - Bicskei Berci távozása....((
Fórum » Fórum - Magyar » Bicskei Berci távozása....((Súgó


16 hozzászólás 2 lapon Rendezés:

[2]

(Új hozzászóláshoz lépj be)

tarzan válasz |  2003.04.17. 08:00  (38153)
Szerintem 100%, hogy jövőre új edzője lesz a Videotonnak.
Ez a közös nyilatkozat azért készült, hogy a Vidi jó hírnevén esett (ejtett) csorbát BB kiköszörülhesse, az idény további meccsein még ő üljön a kispadon, aztán nyáron békében elválhassanak.
Mert ezek után szerintem nincs már visszaút a közös folytatást illetően. És bármennyire is szeretem BB-t, azt kell mondjam, hogy jobb is lesz ez így. Sokan mondták már, hogy aki menni akar, azt el kell engedni. Főleg, hogy azzal a nyilatkozatával föl is égetett maga mögött minden hidat.
Még egyszer sajnálom Berci bá't, és csak remélem, hogy valahol ő is sajnálja már, ami történt.
Jó munkát végzett, szerették őt az emberek.


joco válasz |  2003.04.16. 21:20  (38150)
Hivatalos közleményt adott ki Videoton vezetősége.
Alulírottak Maráczy Endre, mint a Videoton F.C. Kft. ügyvezetője és Bicskei Bertalan vezetőedző a 2003. április 12-én megtartott sajtótájékoztatón tett vezetőedzői kijelentéssel kapcsolatosan az alábbi nyilatkozatot tesszük.

Felek kölcsönösen kijelentik, hogy sajnálkozásukat fejezik ki, hogy egy félreértés miatt a Videoton F.C. Kft. vezetése és a vezetőedző között feszültség keletkezett. A Videoton F.C. Kft. kijelenti, hogy a vezetőedző eddigi munkájával maradéktalanul elégedett és az általa végzett munkát nagyra becsüli.

Bicskei Bertalan kijelenti, hogy a sajtótájékoztatón elhangzott kijelentését elhamarkodottnak tartja. A vezetőedző határozottan cáfolja, hogy olyan eset történt amikor is a Videoton F.C. Kft. vezetősége szakmai döntéseivel szembe helyezkedett. A különböző napilapok hasábjain megjelent tudósításokkal ellentétben, nem történt olyan eset, hogy a Videoton F.C. Kft. vezetése a vezetőedzőt megkerülve az általa a játékosokra kiszabott büntetéseket visszavonta. A vezetőedző a sajtótájékoztatón tett kijelentésével nem kívánta a Videoton F.C. Kft. jó hírét csorbítani és elhatárolódik minden olyan tudósítástól, cikktől, melyek találgatásokon alapulnak és alkalmasak a Videoton F.C. Kft. jó hírnevének csorbítására.
A vezetőedző 2003. április 12-én tett kijelentése előtt és után is a Videoton F.C. Kft. vezetésétől és tulajdonosaitól minden segítséget megkapott ami a sikeres szakmai munka folytatásához szükséges. Az általa megkezdett szakmai munkát a Videoton F.C. Kft-nél továbbra is folytatni kívánja.

Felek kölcsönösen kijelentik, hogy a jövővel kapcsolatosan egymással tárgyalásokat kezdeményeznek.

Jelen nyilatkozattal a felek az ügyet lezártnak tekintik és mindkét fél minden energiájával továbbra is azon lesz, hogy a Videoton labdarúgó csapata a bajnokságban minél sikeresebben szerepeljen.

Székesfehérvár, 2003. április 16.

Maráczy Endre,
Bicskei Bertalan


seco válasz |  2003.04.16. 18:38  (38148)
Nb1.hu
"a tárgyalásokból azonban nem lett semmi, számolt be honlapunknak a Dunaferr-Kispest mérkőzésre kilátogató Bicskei. Megegyezés tehát továbbra sincs, így valószínűnek tűnik, hogy a szakember már csak a bajnokságból hátralevő időt tölti ki a Vidinél, majd új csapat után néz."

Remélem, hogy nem a Kovács (akivel jóban vannak) csábította át ősztől a Kispesthez a Berci bá'-t...


SZEVI válasz |  2003.04.16. 13:50  (38147)
Tanulságul egy érdekesség a hétfői sajtótájákoztatóról:
A sajtótájékoztatót egyébként Maráczy Endre ügyvezető hívta össze.

M.E: Azért hívtam össze a sajtótájékoztatót, hogy elmondjam, BB bejelentése nagyon meglepett mindenkit, a csapatot, a vezetést, a szurkolókat. Semmi előzményt nem érzékeltünk, BB kéréseinek mindenben, mindig eleget tettünk. Magam hetente 2-3 alkalommal beszélek vele, legutóbb múlt csütörtökön, megkérdeztem, minden rendben van-e, kell-e valamiben segítség. Azt mondta, minden O.K.Így történt, Berci?

BB: Igen, így történt.

M.E: A csapat viharos múltat élt meg, BB januári szerződtetése óta a helyzet normalizálódott, rend és fegyelem van, ezt az eredmények is igazolták, a szakmai munkával maximálisan meg vagyunk elégedve. Most kívántunk tárgyalni vele és az edzői stábbal a hosszabbításról, természetesen ha nem akar hosszabbítani, az az ő magánügye.

BB: Bejelentésem tényleg nagyon szerencsétlenül sült el, most már sajnálom, hogy nem a vezetőséget tájékoztattam először, úgy lett volna ildomos. Egy újságírói kérdésre válaszolva, amely úgy érzem elsősorban inkább Bozsik Péter ellen irányult, kicsúszott a számon az őszinte válasz. Egyébként tényleg nem akarok hosszabbítani nyáron.


M.E: Az országos sportnapilap mai számában megjelent egy cikk, amelyik lelátói mendemondákra, és pletykákra hivatkozva azt állítja, hogy a vezetők Pomper és Monye büntetése vonatkozásában "átnyúltak" a vezetőedző feje felett, és nem vonták le a büntetéseket a járandóságokból.
Ez a hír egyszerűen nem igaz. Az MTK meccs után BB megbüntette a 2 játékost 100 és 50 ezer Ft-ra. Én keveselltem ezeket az összegeket, de BB azt mondta, ez elég lesz. Így történt, BB?

BB:Így történt, de ez belügy, nem itt kellene erről beszélnünk.

M.E: Azt én mint vezető, a téli kifizetési hercehurca után nem vállalhatom fel, hogy a játékosok alapfizetéséből vonjuk le a büntetést, ez ellentétes a Liga utasításával, és a csapat érdeke is az, hogy ne legyenek kifizetetlen számlák, rendezetlen tartozások. A büntetéseket a játékosnak kell befizetni a kasszába, ez a bevett rend szerint a prémiumfizetéskor történik meg. Senkinek esze ágában sem volt, hogy a büntetést törölje, a befizetéseknek a héten eleget kell tenni.

M.E: Az ominózus NS cikkben az is szerepel, hogy BB a meccs előtt az öltözőben már lemondott azonnali hatállyal. Én egyrészről úgy gondolom, hogy egy ilyen bejelentést nem lehet tétmérkőzés előtt, a taktikai értekezlet helyett tenni, másrészről megkérdőjelezi, hogy a sajtótájékoztatón valóban csak kicsúszott BB száján a nyilatkozat.

Székelyhídi János: A Nemzeti Sport már tudott valamit, ezért került sor a tudósítóküldés megváltoztatására, s így jött a rovatvezető.

M.E: Akkor még szomorúbb a helyzet, mert önöknek olyan információi voltak, amik nekünk nem. Bármi probléma esetén elvártam volna, hogy BB megkeressen. Ha a beteg nem mondja meg, hol fáj, nem lehet rajta segíteni.
Az egész hercehurca egyébként nagyon rossz színben tünteti fel a klubot, ezt nagyon nehezményezem.


Székelyhídi János: Ez a bejelentés szombat este történt, mi, újságírók elvártuk volna, hogy korábban legyen sajtótájékoztató.


M.E: A meccs után BB a pályáról eltávozott, moboltelefonjait kikapcsolta, nem tudtuk elérni. Reméltük, hogy a mai edzésen megjelenik, ott kértük meg, hogy jöjjön el ide.


Nagy László a tulajdonos önkormányzat részéről:
A tulajdonos részéről kínos ez a vita, de még károsabb a bizonytalanság. Kérem a feleket, hogy 48 órán belül egyeztessék álláspontjaikat, és szülessen döntés.


Ezután döntse el mindenki, hogy kit tart hibásnak...


Pocak válasz |  2003.04.16. 13:34  (38146)
Bicskei úr egy ízig vérig profi edző aki úgy tud jó munkát végezni ha körülötte minden tökéletesen müködik.Itt nálunk most porszem került a gépezetbe sajnos az utóbbi időben nem előszőr és így ő nem tud már ugyan úgy dolgozni!
Szerintem a szurkolók és a csapat miatt is szívesen itt maradna,mert jövőre tényleg nagy dolgokat lehetne elérni,csak az a baj hogy a közeg már elromlott!
Hát kérdezem én:Ez nálunk minden Évben le fog játszódni?


seco válasz |  2003.04.15. 20:26  (38144)
Berci bá' maradjon Fehérváron!
Csak a focival törődjön és legyünk jővőre bajnokok!

Két hete találkoztunk a Kispesti VIP-ben.
Büszkén meséltem a haveroknak, hogy beszéltem Önnel, és ismét hiszek a "feltámadásban" Berci bá' irányításával.
Én Óbudáról járok minden Vidimeccsre évek óta, akármilyen is.

Egy idegenbeszakadt 15 éves koráig fehérvári Óbudáról.


Mex24 válasz |  2003.04.15. 16:26  (38142)
Tisztelt Bcskei úr!
Ha ön érez valami a csapat iránt,és szívén viseli a csapat sorsát akkor marad és remélem ezt is fogja tenni.


Roli válasz |  2003.04.15. 13:42  (38137)
Hát ha most Berci bá esetleg ismét úgy dönt,hogy elmegy innen(ha igaz a történet,akkor teljesen megértem),akkor ismét visszajöhetni Csank Jani!!!Jó lenne!!!DE HA CSAK EGY MOD VAN RÁ,KÉREM BICSKEI ÚR MARADJON VELÜNK,és probáljon meg nem foglalkozni a köcsög Sziglivel,és a többi szemét emberrel,aki a klubbnál van!!!!!
HAJRÁ VIDI!!!!


juhee válasz |  2003.04.15. 13:19  (38134)
Én csak arra kérem Bicskei urat, hogy a SZURKOLÓK miatt maradjon!!!


tarzan válasz |  2003.04.15. 11:51  (38131)
Ez a csapat meg van átkozva...

Volt egyszer egy jó edzőnk, Kaszás Gábornak hívták. Szegény meghalt.
Volt utána egy másik jó edzőnk, Csank János, pechünkre a Fradinak épp akkor nem volt edzője...
Van (volt) egy harmadik jó edzőnk, Bicskei Bertalan, aki teljesen váratlanul bejelenti, hogy nem semmiképp sem marad Fehérváron.
Tudtommal ő szereti Fehérvárt, ide járt meccseket nézni, mert szerette a pálya hangulatát. Ideköltözött családjával, gondolom, mert ő is hosszú távra tervezett. 6 meccsből 5 győzelem a mérlege, a szurkolók szeretik és ragaszkodnak hozzá.
Ha igaz, hogy átnyúltak a feje fölött a vezetők, akkor megértem a döntését. Ezért tart itt a rohadó magyar foci, mert játékosuralom van, a vezetők a játékosokat túlkényeztetik.
Vannak emberek, akik a vezetőségbe be vannak betonozva, pedig szerintem alkalmatlanok ...
Warvasovszky úr jót akar, csak rossz súgói vannak. Esetleg érdemes lenne ezen elgondolkodnia.
MERT NE FELEDJÜK, HOGY 84%-BAN KÖZPÉNZBŐL GAZDÁLKODIK AZ EGYESÜLET! NAGY A FELELŐSSÉG!
Bicskei ott hibázott, hogy először a vezetőknek kellett volna elmondania döntését, és utána, a meccs után tájékoztatni a játékosokat.


F.A. válasz |  2003.04.14. 19:53  (38127)
Mikor lesz végre normalitás a Videoton háza táján ?

Tisztelt Bicskei Úr ! Ha tényleg szívesen "megy fel" a szurkolói 'net oldalra, biztosan látja, hogy a drukkerek ismét tanácstalanok. Egyenes ember lévén ugye tájékoztat minket a miértről ?
Talán megérdemli az a sok ember, akik még idegenbe is követik a csapatot. Gondolom nem olcsó a busz és a jegyek is elég borsosak. Ennek ellenére a Vidi tábor egyre erősebb. Ha már a "vezetést" nem érdeklik a szurkolók, legalább Ön legyen velük őszinte ! Többek nevében is merem írni, hogy nagyon várjuk szíves tájékoztatását !!!!!


Roudi válasz |  2003.04.14. 09:35  (38118)
Ahogy olvasgatom az itteni és a drukkerkocsma-beli hozzászólásokat a fülemben cseng amint a meccs utolsó perceiben tőlem pár méterre azt skandálja a lekles szurkolósereg "Bicskei Berci, Szeretünk Bicskei Berci".
Érthetetlen.
Ha Bicskei úr valóban annyira egyenes, mint amennyire az NS-cikkben olvasható volt akkor kérem mondja meg mi az IGAZI oka a döntésének.


vidipet válasz |  2003.04.13. 17:33  (38110)
Először is szeretnék gratulálni önnek a csapat eddigi teljesítményéhez! Ez eddig fantasztikus. Másodszor megkérném, hogy maradjon mert a csapatnak és a DRUKKEREKNEK is szüksége van magára. A vezetőkkel pedig nehéz nem foglalkozni de tegye meg. Amíg jó a csapat nem szólhatnak semmit. És szerintem pedig az átigazolási szezonban lesni fogják a kívánságait. KÉREM MARADJON!!!!!!!!!!!!! Ha nem ez acsapat megint a kiesés ellen fog kűzdeni és azt már nagyon unjuk!!!!! :-(


Pocak válasz |  2003.04.13. 11:53  (38103)
Szerintem ez Bicskei úrnál rég nem anyagi kérdés!!! Észre kellene már venni hogy Fehérváron már Évek óta vezető válság van,és ezt egy olyan kaliberű szakember mint Bicskei úr nagyon hamar észre vett!!!Fel kellene ébredni kedves szurkolók.Bajnoki érem????


vidis válasz |  2003.04.13. 11:18  (38101)
Sziasztok!

Én csak abban reménykedem, hogy esetleg az évvégi szerződéshosszabbításnál kedvező pocícióba akar kerülni (amugy megjegyzem, teljesen megérdemelten tenné)
Bicskei Úr! Ez még nem a csúcs, ha esetleg ott akarná abbahagyni!!! Ha igy folytatnánk, jövőre tényleg a csúcson hagyhatná abba! (esetleg egy bajnoki éremmel a nyakában...) Gondolja meg, kérem!

Egy Vidi-drukker Vácról...


[2]

(Új hozzászóláshoz lépj be)