Fórum - Melyik klub a legnagyobb "ellenség"?
Fórum » Fórum - Magyar » Melyik klub a legnagyobb "ellenség"?Súgó


63 hozzászólás 5 lapon Rendezés:

[2] [3] [4] [5]

(Új hozzászóláshoz lépj be)

extasee válasz |  2007.01.17. 13:52  (61607)
Újpesti irta Tatabányainak :)
"...Sőt 4x-es bajnokok is vagytok!Igaz, Csepel néven.... Nem véletlen, hogy a Tatabánya neve "Szigetfoci Kft.", holott Tatabányán nem hogy sziget, de patak sincsen... És az sem véletlen, hogy az Autotrader a tulajdonos. Aki 1999-ben a III. Kerületet birtokolta. Ugyanis a Tatabánya manapság Pápa néven másodosztályú... Ti a III. kerületi Csepel vagytok. " :)


argo válasz |  2006.12.13. 01:24  (60953)
Üdv minden Vidi szurkolónak!Még csak most kapcsolódtam be.Sok sikert a csapatotoknak és remélem egy nagyon jó Fehérvárt láthatunk a tavasszal.


Peet80 válasz |  2006.09.27. 17:24  (57704)
Ez én voltam!!!


(névtelen) válasz |  2006.09.27. 17:24  (57703)
Tisztelt Ute Killer!!!
A pályabezárásról az a véleményem, hogy a mi gyenge focikban éppen pont ezt nem kellene, nem azért mert nem jó fegyver Olaszországban, ahol egy Chievo-Roma találkozót is 40ezren néznek meg, de itt még azt a 2ezer!!! nézőt is elriasztja ,aki pénzt és időt nem sajnálva kilátogat hétvégente 1 meccsre. Lassan eljutunk arra a szintre, hogy tényleg megszokásból járunk meccsre, minden héten. Ez normális? Persze, hogy nem!
A másik kérdés, az utánpótlás. Azt nem akarom elhinni, hogy nincs erre pénz, mert a gyerekeknek mindenki könnyebben ad, bármilyen támogató! Nem hiszem, hogy kis odafigyeléssel és törődéssel nem lehetne néhány utánpótlás nevelési központot létrehozni! Ha jól tudom jelenleg 1 azaz 1 ilyen központ van MO-on, a Sándor Károly akadémia! Ha majd egyszer ráébrednek a vezetőink, hogy milyen gyenge is a Magyar Bajnokság és egyre gyengül!!! akkor majd talán az utánpótlás lehet a megoldás...csak akkor már lehet, hogy késő lesz mert nem lesz olyan Magyar fiatal, aki épp a focit választja majd az élete sportjának. Jelen pillanatban Európában!!! nálunk van a legkevesebb igazolt játékos, az Aranycsapat idején meg nálunk volt a legtöbb!!! Jóó mondhatnánk erre, hogy a többi országban is fejlődött a foci, jött Ázsia és Afrika igen mi meg visszaestünk, nem is kicsit, sehol nem vagyunk, hiába igazolnak el a jobbnak tartott játékosok külfödre, ott úgysem jutnak szóhoz, max a cserpadot koptatják, kivétel természetesen van, de a többség sajnos ebben a cipőben jár. Akkor ilyenkor felmerül a kérdés, hova is tart a Magyar labdarúgás??? Sajnos ezt még a mélyen tisztelt vezetőink sem tudják megmondani...
A Debrecenről pedig az a véleményem, hogy igazad van, a Lokinak van a legjobb játékoállománya Mo-on, csak ezt nem tudja érvényesíteni. Én azért nem varnám a "nem nyerték meg 10 pontal a bajnokságot" okát Sidibe nyakába, de a Magyar foci akármilyen gyenge is azért kiegyenlített, mostanra egy Reac is képes meglepetést okozni, jó nem fordulóról-fordulóra, de képes! A baj az, hogy a langyos vívben vannak a focisták, nincs kiugró csapat, akitől mindenki fél, hogy most aztán...mondok példát is, a Német bajnokságban ilyen a Bayern, a Franciában a Lyon, a Spanyolban... ott több is van, a Real és a Barca, ezek olyan csapatok, akik a Világon bárkit megverhetnek és a kissebb csapatok (mihez képest ugye...?) azért dolgoznak, hogy néha megszorongassák őket. De sajnos mi csak itt vagyunk, a langyos vízben, nem baj ha nem nyerünk Uefa kupát vagy BL-t, jó ez így, "a pénzem megvan (elvétve néhány hónapos késéssel), de itthon sztár vagyok, én a Magyar focista"!
Jó talán kicsit elragadtattam magam...de eszembe jut az Uefa kupa szereplés idén, mindhárom csapat leszerepelt, jó a Vidi bírta a legtovább, de a másik két csapat...nevetséges...!!! Sajnos ez a magyar futball- valóság!!!

Hajrá Vidi!!! Hajrá Magyarok!!!


Ute Killer válasz |  2006.09.27. 09:39  (57693)
Tisztelt Peet80!
Mivel írtam hogy "független" vagyok a fociban,azért a Debrecen csapatáról lenne egy kis "magán véleményem":
-Valóban az egyetlen csapat ma Magyarországon amely jelenleg a legerősebb kerettel rendelkezik,de ha megnézed az összetételét,talán úgy érzem hogy nem a magyar fociról szól...
Egy ilyen összetételű csapatnak sokkal több ponttal kellett volna Bajnokságot nyernie,s többször bizonyult be az a tény is,ha Sidibe nem játszik /pl.:sérülés miatt/ bizony gyengül a teljesítmény...
Bocs kicsit elkanyarodtam az eredeti témától /de úgy érzem ezt le kellett írnom!/
Tehát,visszatérve:Valóban amíg oda-vissza provokálás lesz ez a próbléma nem fog megszűnni,ezek útán jönnek a külömböző "büntetési szankcíók"/pénzbírség a klubnak,pályabezárás,rangadók zártkörüsítése stb./ami csak pill. megoldást jelent,de ettől a próbléma nem szűnik meg hosszútávon,esetleg végleg!
Az Mlsz-ről:mivel az utánpótlás nevelése jelen esetben sok anyagi konzekvenciát von maga után,és sajnos tudvalevőleg a pénzügyi keret elég síralmas,sajnos nem lehet jelen pill.-ban orvosolni.
Az Mlsz is rendbontás esetén kénytelen a törvény adta lehetőségek alapján dönteni,és mivel Mo-on nem változtatták meg régóta az idevágó paragrafusokat,adott esetben csak pályabezárást tud alkalmazni!
Holott "nyílt titok" hogy nem ez lenne a megoldás...


Peet80 válasz |  2006.09.26. 16:56  (57679)
Tisztelt Ute Killer!
Örülök, hogy tényleg normális hangnemben tudjuk mindezt megbeszélni. Kicsit, hogy megvédjem Schultzy-t, ennek a topiknak az a címe, hogy "melyik klub a legnagyobb ellenség"! Ő így fejezte ki a saját gondolatát, érzéseit, ezért nem kell megdícsérni, de én nem is szeretném elíténi, mindenkinek a saját lelkiismeretével kell elszámolni!
Angliáról pedig az a véleményem, hogy jó, hogy 6 hónapra is ítéhetik a futball huligánokat, de csak akkor ha a mérkőzésen balhéznak...ha mérkőzés előtt vagy éppen után, arról nem szól a törvény.
Arról, hogy provokálnak vagy nem egy meccsen, tudnék történeteket írni, viszont ha valaki renszeresen eljár meccsre csak az tudja, hogy milyen érzés! A Vidi szurkolótábor jelenleg a Magyar mezőnyben csak néhány csapat szurkolótáborával van baráti viszonyban, a Vác, a Diósgyőr és a Debrecen. Ha ezekkel a csapatokkal játszunk akkor valószínű semmilyen incidens nem történik ( jó vannak kivételek, neha a szurkolókon kívülálló okból kifolyólag). Viszont, ha bármely más csapathoz megyünk vagy hozzánk látogat az már oda-vissza provokálás! Sajnos ilyen a légkör, erről se mi, se ők nem tehetnek, de a kesztyüt fel kell venni...!
De, bízom egy szebb jövőben, amikor a fociról szól majd a szombat délután, vagy a szerda este, amikor majd a családommal kilátogathatok egy BL meccsre amikor a Barcelona, vagy a Manchester United látogat el hozzank és egy teltházas (50ezer néző) mérkőzésen a Magyar csapat ( a VIDI ) 1-0 ra megynyeri a RANGADÓT!!!
Egyenlőre ez még csak álom, de remélem egyszer valósággá válik, és mint már írtad korábban vannak az MLSZben vezető beosztású ismerősök, családtagok, hát ezen kellene dolgozni, hogy egyszer már a foci legyen a fontos és nem a pályabezárás vagy épp ki legyen a liga vagy az Mlsz elnök. Az utánpótlásról még nem is beszélve...


Ute Killer válasz |  2006.09.26. 10:11  (57670)
Tisztelt Peet80!
Mintmár írtam,a férjem nick neve alatt írok,aki a regisztrácíót,az első felindulásakor tette meg.Őt sikerült jobb belátásra bírnom,tehát többet nem fog írni mocskolódást,én meg nick név híján kénytelen vagyok innen válaszolni!
Amugy Xenia a nevem,és minden tiszteletem a tied,hogy végre valaki normális hangnemben,normális gondolatokat tud a chat által felém megfogalmazni!
/ezt kérlek ne hízelgésnek vedd/
Igen,nem te mnocskolódtál,hanem Shultzy tette ezt aki sajnos feltett a "lila"
stadionról egy képet,amin a címert is ugymond "lealázta".
Mível a férjem született Újpesti,de egy éve székesfehérvári lakos,és meg kell hogy mondjam ha éppan a Vidinek nerm az Ute az ellenfele akkor a Fehérváriaknak drukkol!/ezért bukkant rá e gyalázatos képre is mert megnézi mindig a honlapot/
Sajnos viszont ez a "hozzászólás" ugymond érzékenyen érintette!
Mint mondta nem a véleménnyel volna baj,de a kép nem kellett volna...
Visszatérve:a Bajnoki meccsen valóban nem kellett volna balhézni,ezzel az erdmény nem változik meg,én ezt a fajta indulatot teljesen elítélem.
Igen külföldön is elszabadulnak az indulatok,bár Angliában azt hiszem életbe lépett az a törvény amely a mérközés ideje alatti rendbontókat a legkisebb zavar keltéséért is 6 hónapi elzárásra ítéli rögtönzött eljárással!
Bár nehéz nekem innen a gép mellől "pálcát törnöm" mertzz nem tudom ha éppen engem provokálna valaki,vagy valakik hogy reagálnám le.
Egy biztos én nem kezdeményeznék...


Peet80 válasz |  2006.09.25. 18:24  (57661)
Tisztelt Ute Killer!
Sajnos, részben 1et kell értsek veled, de erre azt tudom mondani, hogy nem én mentem fel az Ute honlapjára és nem én mocskolódtam, én a Vidi honlapján álltam ki a szeretett klubomért.
A gyülölködésről meg annyit, hogy sajnos jelenleg az egész Magyar Labdarúgásban jelen van, de nem csak nálunk...vannak külföldön is hasonló jelenségek és a rivalizálás a szurkolók részéről így nyilvánul meg! Mondok 1 példát, valószínű, hogy mondjuk a Real Madrid és a Barcelona szurkolói sem "pacsiznak" egymással! De akkor még Angliát nem is vettem számításba...
Sőt ha már itt tartunk, júniusban a Puskás Ferenc stadionban vártunk 1 órát, hogy kiengedjenk minket, mert a "lilák" sajnos elállták az utat mindkét irányba, nem mehettünk másfelé, csak arra!!! Mi nem voltunk ott, ezért helyettünnk az elbukott bajnoki cím miatt a rendőrökkel balhéztak...és kérdezem akkor, hol itt az igazság???
Ha megdobnak kővel, dobj vissza kenyérrel? Lehet ezt kellene tenni, de akkor meg mindenki rajtunk röhögne és még a BBC is vezető hírként közölné, mint mostanában annyi mindent...
Ez a véleményem és várom mielőbbi hozzászólásodat,

Hajrá Vidi!!! Hajrá Magyarok!!!


Ute Killer válasz |  2006.09.25. 08:56  (57646)
Mint írtam,nem vagyok sem Ute,sem Vidi szimpatizáns.
A "nálatok" jelzőt általánosan írtam le /akár Ute, akár Vidi/de tök mindegy felőlem lehet Ftc is,minden csapatnál megvan az az 50-60 akár pár száz Ultra mag aki ezért a rendbontásokért felelős!
-ennyi-
Én csak megpróbáltan pár mondatba foglalni,hogy az egymás anyázása,mocskolódása semmilyen csapatot nem visz előre!
Egyébként ,mint máér írtam mi okom lenne úszítani,mikor a családom több tagja a fő támogatók között van!


fetomy válasz |  2006.09.25. 03:21  (57641)
"Sajnos nálatok a Foci nem a sportról,hanem a gyűlölködésről szól"

Hát azért nem tudom, de sztem ez is uszítás gyakorlatilag. Mellesleg ilyenfajta általánosítás helytelen. Már hogyha az egész vidi szurkoló tömegre gondolsz, mert ilyen alapon te illetve ti újpestiek sem éppen a buzdításról, mint inkább a balhékról vagytok híresek.


Ute Killer válasz |  2006.09.24. 23:19  (57640)
Tisztelt Peet80!
Nem kellene szítani az ellentétet,mielőtt valaki ír valamit meg kellene gondolni,hogy mi az!Mivel én most a férjem nevében írok,sőt tovább megyek székesfehérvári lakos vagyok,semmi bajom a Fehérvár Fc-vel,és a családom nemhogy támogató,de az MLSZ soraiban vezető pozícíóink is vannak,ismerem ezt a fajta indulatot!
Sajnos nálatok a Foci nem a sportról,hanem a gyűlölködésről szól,el kellene gondolkodni azon,míg a csapatok a pályán mindent megtesznek a győzelemért,továbbjutásért,ti a szektorban háborogtok /kárt okozva a klubnak/
Mivel jómagam már sok helyen jártam a világban /Brazilía is/mindenhol elítélik az e fajta úszítást rendbontást!
Jelen pillanatban sajnos sem a Vidi,sem az Újpest nem áll fényesen,nem nektek kellene egymást mocskolni /feleslegesen/,hanem normális keretek között az adott csapatot a szurkolással győzelemre segíteni!
Vállalkozóként elmondhatom,hogy az erőszakkal kiharcolt hatalom "Pünkösdi királyság"!
A felesleges energiát meg nem alpári gyalkellene fordítani!!


Jimmy2 válasz |  2006.09.09. 23:54  (57076)
nézd meg a hozzászólásának a dátumát :D


Schultzy válasz |  2006.09.01. 16:21  (56748)
Hát igen kiscsaj!Simek már régóta a Poli játékosa!
Jimmy2 válasz |  2006.08.26. 20:13  (56181)
ez a topik asszem meghalt :D


Gé22 válasz |  2005.12.12. 17:43  (43368)
Hát igen, egy kicsit több infót is szerezhettél volna Simek Petiről. Pl. hol játszott korábban...


[2] [3] [4] [5]

(Új hozzászóláshoz lépj be)