Fórum - Vélemények a tulajdonvásárlásról.
Fórum » Fórum - Magyar » Vélemények a tulajdonvásárlásról.Súgó


3 hozzászólás 1 lapon Rendezés:

1

(Új hozzászóláshoz lépj be)

pool válasz |  2005.02.16. 14:34  (41316)
Én a tulajváltással attol félek, hogy az önkormányzat most, afféle mosom kezeim politikát fog folytatni és odaadja valakinek a klubbot, aki ha tönkreteszi, esetleg ellopja a pénzt, akkor ezt ti akartátok, mi már nem segitunk, ti a szurkolok mondtátok, adjuk el a klubot! A másik, a Vidit megmentö, segitö pénzek, a most divatos, felkapott csapatokhoz fognak áramlani(az én véleményem szerint ennek az egésznek az oka onnan ered) és akkor megint magasabb lesz a mérce, mivel ezen klubok jo eredményeket fognak elérni, bajnoki cimek stb..., s minket a média és a város ehhez hasonlit és megint negativ lesz a reklámunk!

A baráti kör ajánlata a szivemnek nagyon szimpatikus, viszont attol félek, hogy örökké nem fog menni adományokbol, lelkesedésböl, egy-két honapig menni fog, de hosszu távon nem. Szeretném, ha a baráti is megnevezné, ha nem is nevesitve, de legalább a titkos forrásokbol eredö anyagiak mértékét, terveit, stb...

Kiváncsi lennék mit tudunk a Kiss féle ajánlatrol, áll e még? Hány lehetséges jelölt van? Mi van a titokzatos jugo befektetövel? A kistulajdonosok eljáttszhatják mégegyszer ugyanezt a elövásárlási jogos bohockodást? ugyanaz a kistulaj élhet e megint ezzel, vagy megkérhet egy mésikat, hogy igy cselekedjen, mert akkor sosem lesz vége ennek?

Amugy nektek drukkolok, hajrá baráti kör, segiteni is fogok valahogy csak még nem tudom mivel!

HAJRÁ VIDI!!!!!!!


Mitya válasz |  2005.02.15. 21:31  (41315)
Haliho. Hát én sajnos pénzügyileg nem vagyok toppon lévén közalkalmazott nem keres sokat. De ha bármiben tudok segiteni, szervezés, tárgyalás, lelkesítés ergo akármi akkor nagyon szívesen segítek. Csak a VIDI-ért önzetlenül.


nyaki 101 válasz |  2005.02.14. 18:48  (41308)
Szeretném ha minnél többen kinyilvánitanátok a véleményeteket a tulajdonvásárlásról!
Szeretnénk minnél nagyobb nyilvánosságot adni ennek!
Ezen kivül ha valaki segíteni tudna,(bármiben)(kp,üditő,tisztitószerek,akármi)azt örömmel vesszük.

Csak a Vidi,érte......


1

(Új hozzászóláshoz lépj be)