Fórum - Köszönjük Csucsa!
Fórum » Fórum - Magyar » Köszönjük Csucsa!Súgó


12 hozzászólás 1 lapon Rendezés:

1

(Új hozzászóláshoz lépj be)

Sumák válasz |  2005.09.12. 13:50  (42523)
A tulajdonrész eladásával ezexerit addig vártak amíg a megfelelő alany meg nem jelent, vagyis aki a 120 millát zacskóban adja nekik. Pedig: "2005.06.29. 06:17:21. A Fehérvár FC Kft.-vel kapcsolatban tartott tegnap sajtótájékoztatót dr. Világosi Gábor, a sportbizottság elnöke és Pénzes Mihály, a gazdasági társaság felügyelő bizottságának elnöke. Több éves bizonytalanságnak és sikertelen tárgyalássorozatoknak vetettek véget azzal, hogy az önkormányzat többségi tulajdonrészét eladták. Ezzel kezdte mondandóját dr. Világosi Gábor és Pénzes Mihály a tájékoztatón... A megalapozott döntéssel egy hosszú időszak végére tettek pontot, de ezzel párhuzamosan egy új, hosszabb időszak veszi kezdetét... A tárgyalások során a felek, így az önkormányzat és a Clavis Consulting Kft. is kemény feltételeket támasztott, de végül sikeresen megállapodtak... Az önkormányzat tárgyalási filozófiája a biztonság volt, s ezzel most sikerült megteremteni a rendezett viszonyok alapját."
A fontosabb kifejezések amelyek az önkormányzat közleményében elhangzottak: több éves bizonytalanság és eredménytelen tárgyalássorozat, megalapozott döntés, kemény feltételek, az önkormányzat filozófiája a biztonság és a rendezett viszonyok. Biztos, hogy a zacskós vevő volt a legmegfelelőbb jelentkező 3 év alatt. Vagy miért a zacskósat választották ha a többit lóvét helyettük fizették ki? Az önkormányzat is mehet ahová gondolom! Butítják a népet, ahol érik...


Giants1 válasz |  2005.08.17. 14:43  (42335)
Kedves Zoli!

Én is szeretnék csatlakozni az elöttem szólóhoz!

Köszönünk minden segítséget és sok sikert kivánok!

Üdv: Nyaki


CsPA válasz |  2005.08.15. 16:10  (42315)
Bocs, de egyenlőre az önkormányzat teszi bele a pénzt, nem a Sziebenék... Ők csak ma még remélhetjük hogy fogják. Bár az a tény, hogy 4 részletben fizették ki, zacskóban (azaz készpénzben) az üzletrész vételárát számomra nem túl biztató. (Egyébként az önkormányzat rögtön pótbefizetésként befizette az összeget a Kft. számlájára, azaz a Sziebenéknek). Szóval előbb bizonyítsanak, utána legyünk hálásak.


CsPA válasz |  2005.08.15. 16:04  (42314)
Kedves Zoli!
Nem nagyon értem mi történt itt, de egyszer talán vki mond majd vmi konkrét okot is hogy miért történt. Sok sikert kívánok Neked!


isz-akos válasz |  2005.08.10. 13:18  (42302)
Az a helyzet hogy a cikk szerint a technikai igazgatói poszt megszünik. Csucsa munkáját Gál és Varga látja el (de nem technikai igazgató címszó alatt)
Ezenkívül 2 titkárnőt is kirúgtak.
Tehát összesen 3 embert rúgtak ki. Gál meg Varga eddig is a klubnál volt nem? Vagy ők most új "igazolások"?
Jött az Árvai kisasszony aki 3 ember munkáját végzi el. De ha Csucsa egyedüli munkáját 2 ember fogja ezután elvégezni, akkor Árvai kisasszony melyik 3 ember munkáját végzi??? Nem igazán vágom...


Sumák válasz |  2005.08.10. 10:06  (42299)
Valahogy éreztem, hogy ilyen lesz a következő hozzászólás. Egyébként most nem rólam van szó, hogy én mennyiért dolgoznék. Ha viszont elkezdjük fejtegetni a klubhűség meg a fizetések kérdését akkor megint egy Horváth Feri féle képlet bontakozna ki. Persze nem azt mondom, hogy lóbaszás fejében dolgozzon valaki a klubnak csakazért mert szereti, a "nyereséget" meg a Szieben vágja zsebre, de!
Mindenki rendet akart, szigorú pontos gazdálkodást, befektetőt, önkormányzat kiszállását a buliból meg ilyesmiket. Hát itt van. Azzal tisztában kell lenni, hogy a Szieben nem jótékonysági intézmény és csakazért nem fog csapatot működtetni a városban, mert "szüksége van a városnak focira, meg nagy hagyományai vannak". (Mintahogy az önkormányzat az utolsó cérnaszálként mindíg odatolta azt a párszázmilliót ha már nem volt más megoldás.) Ha nem jön be a befektetése és a Szieben úgy gondolja akár holnap eladja az egészet egy az egyben aztán nézhetünk: volt foci nincs foci. Ez neki csak egy üzlet és személyi kérdésekben valószínű ugyanígy dönt. Leszarja, hogy sokan sajnálják, mert mindígis vidista volt a Csucsa. Ha szerinte így jobb lesz az üzletnek hát meghozza ezt a döntést, tudjuk abban nincs barátság.
Vagy mégis? Ha számolok egy kicsit valamit mégsem értek ebben a személytelen piacgazdaságban. Van 3 ember (2 adminisztatív és egy Csucsánszky) és 2 feladat (1 adminisztatív és 1 technikai) amit megoldanak. Most lesz 3 ember (Varga-Gál páros, és 1 a ligából szalajtott nőci) és továbbra is 2 feladat amit elvégeznek. Ha jól számolok 3=3. ???


SZEVI válasz |  2005.08.10. 09:20  (42298)
Mint ahogyan Te is biztosan elvállalnál a munkahelyeden egy másik beosztást a fizetésed töredékéért. Ráadásul úgy, hogy negyedéve már nem is kaptál fizetést...


Sumák válasz |  2005.08.10. 09:05  (42297)
Ha jól olvastam nem a Csucsa helyére jön a ligás-nő, mert azt a munkát a Gál és a Varga fogja a továbbiakban csinálni. Csucsának pedig nem ennyi volt, hanem a cégen belül egy másik beosztást ajánlottak fel. Csak rajta múlik, hogy továbbra is "csupaszív Vidis" marad-e.


Mex24 válasz |  2005.08.10. 00:16  (42294)
Ez szép volt Szevi!!
Csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz!!
Nagyon szépen köszönjük Csucsa!!!Vérbeli piros-kék vagy!!!


isz-akos válasz |  2005.08.09. 17:07  (42278)
Vajon miért jó az, hogy Szieben a saját emberkéjét (hölgyikéjét) ültette le a csupaszív örök Vidis Csucsa helyére?
Gondolom nem anyagi okai vannak. Nehezen tudom elképzelni, hogy netán szakmai okai lennének (nem hiszem hogy Csucsánál jobban végezné majd a kishölgy a munkáját)
Akkor miért volt jó elbocsátani Zoli'bát?

Mindenesetre én is nagyon köszönök mindent, amit a csapatért tett, és valóban csak abban lehet bízni, hogy lesz ennek a klubnak egyszer még egy olyan vezetése, akik KÖTŐDNEK ÉRZELMILEG a Vidihez.

Minden jót és sok sikert a továbbiakban!


SZEVI válasz |  2005.08.09. 11:50  (42272)
Egyelőre még nem szólt neki senki sem, hogy vége.


SZEVI válasz |  2005.08.09. 08:59  (42269)
Kedves Zoli!

Tudom, hogy most nagyon csalódott vagy, hiszen kitartottál akkor is a klub mellett, amikor többhavi fizetéseddel tartoztak, de akkor is úgy érezted, hogy segítened kell. Tudom, hogy most is legszívesebben szeretett klubod mellett lennél (bár többhavi fizetéseddel most is tartoznak) és tudom azt is, hogy nagyon nagy keserűség van most benned.
A szeretet nem mindenre vígasztalás, de hidd el, hogy a VIDEOTON szurkolóinak nagy többsége szeretett és most is szeret Téged. Ezzel én is így vagyok, és szeretném Neked ezen a fórumon megköszönni azt a rengeteg segítséget, amit Tőled kaptunk. Bízom benne, hogy továbbra is sikeres ember leszel, s egyszer majd, ha a piros-kék szívek vezethetik majd ezt a drága klubot, akkor dolgozol majd még a Sóstói-stadionban.

Ismételten köszönöm és köszönöm és köszönöm!


1

(Új hozzászóláshoz lépj be)