A Futballfesztivál versenykiírása 2018
Szabályok, lebonyolítás, díjazás
 

XIX. VIDEOTON FCF Baráti Kör Egyesület


Fehérvári Kispályás Ünnepi Futballfesztivál

 

Családi Sport-és Egészségnapok határok nélkül 

Versenykiírás: Nemzetközi Kispályás Felnőtt Labdarúgó Kupa

 

Futballfesztivál időpontja: December 27-30.Futballfesztivál célja:                A labdarúgás és az egészséges életmód népszerűsítése.

 

Futballfesztivál rendezője:               Videoton FCF Baráti Kör Egyesület /    Vadásztölténygyári Vasas Ifjúsági és Sport Egyesület

 

Futballfesztivál helyszíne:        Videoton Oktatási Központ, Székesfehérvár, Berényi út 101.

 

Felnőtt kupa időpontja:            2018. december 28-29-30. naponta 08.00-20.00 között

 

Tervezett maximális csapatlétszám 32

 

(24 magyar, külföldi/külhoni)

 

Minden csoportban 3 magyar és egy külföldi/külhoni csapat

 

Csoportmérkőzések időpontja:

2018. december 28-29. (a nevezések függvényében elképzelhető 27-én is mérkőzés, vagy a játéknapokon 22.00-ig is lehetnek a mérkőzések)

 

Helyosztók és döntők időpontja:

2018. december 30. 08.00 és 20.00 között.

Felnőtt kupa díjazása:
1. helyezett: 400.000 Ft + érem, oklevél, kupa.

+ dunaújvárosi Carissa Kupán ingyenes indulási jog


2. helyezett:
200.000 Ft + érem, oklevél, kupa.


3. helyezett:
100.000 Ft + érem, oklevél, kupa.


Külön díjazzuk a legjobb kapust, játékost és gólkirályt,

valamint a döntő legjobb játékosát.

 

További kupák:                  Ketrecfoci kupák minden nap U7-től-minden korosztálynak

 

Öregfiúk:                           12.27-én;

 

Női kupa:                           12.28-án;

 

Gyermek kupa U11:           12.29-én;

Versenybizottság tagjai:  Kupeczik Krisztián, Juhász László, Juhász Gábor, Vas Tibor

Futballfesztivál főszervezője: Juhász László

 

Labdarúgó kupák lebonyolítása:  VÁLTOZÁS: NINCS PALÁNK!!!

                                                      

                                                         A csapatok maximum 12 főből állhatnak (5+1 és 6 cserejátékos). A benevezett csapatok előbb csoport, majd a továbbjutók első két helyezett egyenes kieséses rendszerben játszanak (A benevezett csapatok függvényében a csoport harmadikak közül is lehetnek továbbjutók, a 16-os létszám feltöltéséig.) A büntetőt 9 méterről kell elvégezni.

Csoportmérkőzéseken a helyezések eldöntése:

1. Több pont

2. Egymás elleni eredmény

3. Jobb gólkülönbség

4. Több rúgott gól

5. Sorsolás

 

 

Csoportmérkőzések pontozása:

Győzelem 3 pont

Döntetlen 1 pont

Vereség 0 pont

Játékidő:                                             2 x 13 perc.

Az egyenes kieséses mérkőzéseken, döntetlen esetén büntetőkkel döntik el a csapatok a továbbjutást (5-5 büntető). A büntetőket a 12 benevezett játékos közül felváltva az előzetesen kijelölt 5 fő végezheti el!

Egyéb információk:

A csapatnévsort lehetőség szerint december 23-ig kérjük megküldeni részünkre, de legkésőbb a csapat első mérkőzését megelőzően 30 perccel valamilyen fényképes igazolás, vagy okirat sorszámával ellátva, amelynek a helyszínen rendelkezésre kell állnia. Ennek hiányában nem lehet a tornán szerepelni. A mérkőzéseken csak az előzetesen benevezett játékosok vehetnek részt. A 12 játékos nevét legkésőbb az első csoportmérkőzés megkezdéséig le kell adni. Az első napon fel nem töltött helyek utólagos kiegészítésére nincs lehetőség! A névsoron a továbbiakban változtatni már nincsen lehetőség. A csapatnévsorban szereplő játékosok szerepelhetnek a csapat továbbjutása esetén akkor is, ha esetlegesen az első játéknapon nem játszanak. Egy játékos csak egy csapatban szerepelhet! Óvás esetén amennyiben az igazolványok nem állnak rendelkezésre, automatikusan az óvó fél javára döntünk. Attól a csapattól, amelyben jogosulatlanul szerepelt egy játékos, annyiszor 3 pont kerül levonásra, ahányszor az illető játékos pályára lépett. Sérülés vagy betegség esetén csak abban az esetben lehet új játékost nevezni, amennyiben a csapat létszáma 9 fő alá csökkenne (tehát kizárólag 3 játékos sérülése vagy betegsége esetén lehet pótolni játékost, például 4 játékos lesérülése esetén egyet lehet nevezni, 5 játékos esetén kettőt. Erről a versenybizottság dönt). A csapatok egységes, számozott mezben kötelesek pályára lépni. A mérkőzéseken 2 perc, 5 perc és végleges kiállítás alkalmazható. A kiállított játékos a következő mérkőzésen automatikusan nem szerepelhet, további büntetéséről a Versenybizottság dönt. A játékvezetők a palánkra lökést kiállítással büntetik. Hazaadás vonatkozásában a nagypályás szabályok a mérvadók. Oldalról kézzel és lábbal egyaránt játékba hozható a labda. Szabadrúgásnál, oldalról berúgásnál 5 m-re kell állni a letett labdától. Óvás a mérkőzés alatt, vagy a mérkőzés befejezését követő 5 percen belül jelenthető be. Ezen idő alatt a csapat tagjainak a Versenybizottság rendelkezésére kell állnia, igazolásuk ellenőrzése érdekében. Az óvás díja 5.000.- Ft (ezt az összeget a csapatok nem kapják vissza semmi esetben sem). A TORNÁN MINDENKI SAJÁT FELELŐSSÉGÉRE SZEREPELHET!!!

 

Felnőtt kupa nevezési díj és határidő: 2018. december 10-ig: 40.000 Ft.

Nevezni lehet: videotonbke@gmail.com email címen keresztül a nevezési díj egyidejű utalásával a Duna Takarék Bank Zrt., 58600362-11202316 számlaszámra (megjegyzésben a csapat nevét kérjük feltüntetni) infó: 06-20-477-8731

A nevezés csak a nevezési díj egyidejű befizetésével és a csapatvezető nevének, címének, telefonszámának és e-mail címének megadásával érvényes!

Kérjük, hogy a nevezéssel egy időben jelezze, hogy csapata melyik nap játszana. Lehetőség szerint figyelembe vesszük, de nem garantáljuk!

December 27-én, külön 34+ öregfiúk kupa kerül megrendezésre, erre a nevezési díj 30.000 Ft, díjazás: érmek, serleg, oklevél, egyebek. A futballtornára meghirdetett szabályok vonatkoznak erre a kupára is!

 

A női kupára 30.000 forint a nevezés, az U11-es kupára 20.000 forint. Díjazás: érmek, serleg, oklevél, egyebek. A futballtornára meghirdetett szabályok vonatkoznak erre a kupára is!

 

A csapatok a torna időrendi lebonyolítását legkésőbb december 23-ig megkapják.

 

A szervezők a versenykiírás módosításának jogát fenntartják.

Ketrecfoci kupa is lesz, erre külön versenykiírás vonatkozik, ez megtalálható a honlapunkon novembertől.

A rendezvény ideje alatt a büfé folyamatosan üzemel! 10.00 és 17.00 óra között 200 Ft-ért tombola vásárolható. A tombola teljes bevételét a külhoni magyar csapatok itt tartózkodásának költségeire fordítjuk.

 

A Nemzetközi Kispályás Felnőtt Labdarúgó Kupán való szereplés nem zárja ki az ÖREGFIÚK TORNÁN történő szereplést sem csapat, sem játékos szempontjából, az külön versenynek számít.

 

A tornával párhuzamosan pingpong, csocsó, xbox, fitness tornák és egyéb programok is lesznek. Ezek részletei megtalálhatók decemberben a www.vbke.hu oldalon.

 

A tájékoztató letölthető innen.

 
 
2018.11.11. 22:59
 
Vissza    Nyomtatás