Öregfiúk 34+ torna - Versenykiírása
 Versenykiírás  
 
 

 

XX. VIDEOTON FCF Baráti Kör Egyesület

 

Fehérvári Kispályás Ünnepi Futballfesztivál


Családi Sport-és Egészségnapok Határok Nélkül

 

 

ÖREGFIÚK LABDARÚGÓ KUPA 34+

 

Versenykiírás

Futballfesztivál célja: A labdarúgás és az egészséges életmód népszerűsítése. Kaszás Gábor 88-89 Videoton előtt tisztelgés, 2020 Nemzeti összetartozás éve indítása.

 

Futballfesztivál rendezője:  Videoton FCF Baráti Kör Egyesület / Vadásztölténygyári Vasas Ifjúsági és Sport Egyesület

 

Futballfesztivál helyszíne:   Videoton Oktatási Központ, Székesfehérvár, Berényi út 101.

 

Öregfiúk kupa időpontja:   2019. december 27, 08.00-22.00 között

 

Tervezett maximális csapatlétszám 16

(8 magyar, 4 külföldi/külhoni.)

 

Minden csoportban 3 magyar és egy külföldi/külhoni csapat

 

 

Öregfiúk kupa díjazása:

 

1. helyezett: 3 tálca Borsodi sör + érem, oklevél, kupa

2. helyezett: 2 tálca Borsodi sör + érem, oklevél, kupa

3. helyezett: 1 tálca Borsodi sör + érem, oklevél, kupa

 

Külön díjazzuk a torna legjobb kapusát, játékosát és a gólkirályt, valamint a döntő legjobb játékosát.

 

További kupák: Ketrecfoci kupák minden nap U7-től-minden korosztálynak

 

Nemzetközi kispályás futballfesztivál: 12.28, 12.29, 12.30-én;

Női kupa: 12.28-án;

Gyermek kupa U11: 12.29-én;

Versenybizottság tagjai: Kupeczik Krisztián, Juhász László, Juhász Gábor, Vas Tibor, Fehér Veronika

Futballfesztivál főszervezője: Juhász László

 

Egyéb információk, a torna versenyszabályai, labdarúgó kupák lebonyolítása:

A torna 40x20 m-es játéktéren, 4x2 m-es kapukkal kerül megrendezésre. Nincs palánk. A benevezett csapatok előbb csoport, majd a továbbjutók első két helyezett egyenes kieséses rendszerben játszanak (A benevezett csapatok függvényében a csoport harmadikak közül is lehetnek továbbjutók.)

Csoportmérkőzéseken a helyezések eldöntése:

1.Több pont, 2. Egymás elleni eredmény, 3. Jobb gólkülönbség, 4. Több rúgott gól, 5.Sorsolás

 

Csoportmérkőzések pontozása: Győzelem: 3 pont, Döntetlen: 1 pont, Vereség: 0 pont

 

Játékidő: minimum 1x 18 perc. (minden benevezett csapat minimum 3 mérkőzést játszik. ) a benevezett csapatok létszámának függvényében változhat, egy csapat részére a garantált minimum játékidő 54 perc.

 

A tornára minden 1985.12.27-én vagy azt megelőzően született játékos nevezhető. A mérkőzéseken csak az előzetesen benevezett játékosok vehetnek részt.

Egy csapatba 12 játékos nevezhető, a nevezési lapot lehetőség szerint december 27-én kérjük megküldeni részünkre, de legkésőbb a csapat első mérkőzését megelőzően 30 perccel valamilyen fényképes igazolás, vagy okirat sorszámával ellátva, amelynek a helyszínen rendelkezésre kell állnia. Ennek hiányában nem lehet a tornán szerepelni.

Az első napon fel nem töltött helyek utólagos kiegészítésére nincs lehetőség! A névsoron a továbbiakban változtatni már nincsen lehetőség.

 

Egy játékos csak egy csapatban szerepelhet!

 

A Nemzetközi Kispályás Felnőtt Labdarúgó Kupán való szereplés nem zárja ki

az ÖREGFIÚK TORNÁN történő szereplést sem csapat, sem játékos szempontjából,

az külön versenynek számít.

 

Sérülés vagy betegség esetén csak abban az esetben lehet új játékost nevezni, amennyiben a csapat létszáma 9 fő alá csökkenne (tehát kizárólag 5 játékos sérülése vagy betegsége esetén lehet pótolni játékost, például 5 játékos lesérülése esetén egyet lehet nevezni, 6 játékos esetén kettőt. Erről a versenybizottság dönt). A csapatok egységes, számozott mezben kötelesek pályára lépni.

A mérkőzéseken 2 perc, 3 perc és végleges kiállítás alkalmazható. A véglegesen kiállított játékos a következő mérkőzésen automatikusan nem szerepelhet, további büntetéséről a Versenybizottság dönt.

Hazaadás vonatkozásában a nagypályás szabályok a mérvadók. Oldalról kézzel és lábbal egyaránt játékba hozható a labda. Szabadrúgásnál, oldalról berúgásnál 5 m-re kell állni a letett labdától. Becsúszó szerelés engedélyezett!

Minden Öregfiúk és Felnőtt Kupa mérkőzésen 2 játékvezető működik közre.

Cserezónát alakítunk ki, hogy a csapatok a Fair Play szabályait betartva tudjanak cserélni. Pl "vészkapus játék". A cserét csak ezen a területen lehet végrehajtani!

A csapatoknak a nevezési lapukra kötelező stábtagokat is jelölni. Ezek a személyek lehetnek lent a csapatukkal a kispadjuknál.

A stábtagoknak mérkőzés közben tilos a cserezónát elhagyniuk! Amennyiben egy stábtag nem megfelelően viselkedik, a játékvezető piros kártyával véglegesen kiállíthatja. Ez a stábtag az eset súlyosságától függően minimum 1 mérkőzéses eltiltást kap.

A mérkőzések kezdeténél a játékvezető maximum 1 percet várakozik. Amennyiben nincs meg a megfelelő minimális létszám (3+1 fő) a pályán, a mérkőzés a vétlen csapat javára kerül jóváírásra (3:0).

 

A mérkőzésekre a bemelegítés az alagsori folyóson történik!

A parketten a csapatoknak csak egy perc áll rendelkezésre bemelegítésre!

 

Az egyenes kieséses szakaszban és a legjobb négy között, döntetlen esetén 3-3 hétméterest rúgnak a csapatok felváltva. Amennyiben a hat rúgást követően nem dől el a továbbjutás, akkor egyesével folytatódik a büntetőrúgás (továbbra is felváltva), addig, míg különbség nem alakul ki. Ebben a szakaszban azoknak a játékosoknak kell rúgniuk a hetest, akik még nem lőttek. Ha a csapatoknál elfogynak a játékosok (beleértve a kapusokat is), akkor újrakezdődik a sor, de a rúgási sorrend változtatható az első sorozathoz képest. A büntetőrúgások megkezdése előtt a csapatok létszámát a kevesebb játékossal rendelkező csapat létszámára kell csökkenteni.

Óvás esetén amennyiben az igazolványok nem állnak rendelkezésre, automatikusan az óvó fél javára döntünk. Attól a csapattól, amelyben jogosulatlanul szerepelt egy játékos, annyiszor 3 pont kerül levonásra, ahányszor az illető játékos pályára lépett és a vétlen csapat javára 3-0-s gólkülönbséggel jóváírva. Óvás a mérkőzés alatt, vagy a mérkőzés befejezését követő 5 percen belül jelenthető be a versenybizottságnál. Ezen idő alatt a csapat tagjainak a Versenybizottság rendelkezésére kell állnia, igazolásuk ellenőrzése érdekében. Az óvás díja 10.000.- Ft (ezt az összeget a csapatok nem kapják vissza semmi esetben sem).

 

A TORNÁN MINDENKI SAJÁT FELELŐSSÉGÉRE SZEREPELHET!!!

Öregfiúk kupa nevezési díj és határidő: 2019. december 5-ig: 30.000 Ft, ezt követően 35.000, illetve a 16-os csapatlétszám eléréséig.

 

A szervezők a versenykiírás módosításának jogát fenntartják.

Nevezni lehet: videotonbke@gmail.com email címen keresztül a nevezési díj egyidejű utalásával a Duna Takarék Bank Zrt., 58600362-11202316 számlaszámra (megjegyzésben a csapat nevét kérjük feltüntetni) infó: 06-20-477-8731, Fehér Veronikánál.

A nevezés csak a nevezési díj egyidejű befizetésével és a csapatvezető nevének, címének, telefonszámának és e-mail címének megadásával érvényes!

A csapatok a torna időrendi lebonyolítását legkésőbb december 21-ig megkapják.

Kiegészítő információk a futballfesztiválról :

December 28, 29, 30 -án, külön nemzetközi kispályás kupa kerül megrendezésre, erre a nevezési díj 40.000 Ft, díjazás: érmek, serleg, oklevél, egyebek. A futballtornára meghirdetett szabályok vonatkoznak erre a kupára is!

 

A női kupára és az U11-es kupára 20.000 forint a nevezés. Díjazás: érmek, serleg, oklevél, egyebek. A futballtornára meghirdetett szabályok vonatkoznak erre a kupára is!

Ketrecfoci kupa is lesz, erre külön versenykiírás vonatkozik, ez megtalálható a honlapunkon novembertől 21-től.

A rendezvény ideje alatt a büfé folyamatosan üzemel! 200 Ft-ért tombola vásárolható. A tombola teljes bevételét a külhoni magyar csapatok itt tartózkodásának költségeire fordítjuk.

 

A tornával párhuzamosan pingpong, csocsó, xbox, fitness tornák és egyéb programok is lesznek. Ezek részletei megtalálhatók decembertől a www.vbke.hu oldalon.

 

A tornán lehetőség van reklámok elhelyezésére is, ezzel kapcsolatosan érdeklődni:

0620/251-9113, videotonbk.marketing@gmail.com

 

Bővebb információ a nevezésről és a tornáról:

 

Fehér Edit Veronika 0620/477-8731

Email: videotonbke@gmail.com

 

www.vbke.hu

https://www.facebook.com/VideotonBKE/

instragam: videotonbke

 

A tájékoztató letölthető innen.

 

 

 
 
2019.12.04. 22:59
 
Vissza    Nyomtatás